Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona olka

wkurza mnie to ze on jest takim leniem

Polecane posty

Gość wkurzona olka

od rana lezy w łozku i ogląda tv a ja mu wszystko przynosze pod nos. Jest leniem i gnojem. żre w łózku a potem cala posciel jest brudna i śmierdzi, pelno w nim okurszków. Nie jestesmy jeszcze malzenstwem a on tak mnie wkurvia. To jego lenistwo doprowadzi mnie kiedys do szalenstwa!! co ja mam z nim zrobic

Gość tequila82
odejść albo sie dogadac

Gość kazdy facet to swinia
wezmiesz innego to moze ci bedzie pierdzial pod nosem;/....

Gość serce ci pęknie
no ale po co przynosisz mu żarcie do łóżka? a później narzekasz?

Gość wkurzona olka
ale moj pierdzi i sra mi pod nosem wiec juz nic mnie nie zdziwi !! ciekawi mnie tylko czy kazdy facet jest takim gnojem i nie dba o porządek czy to ja mialam pecha?

Gość wkurzona olka
ale ma 18cm w spodniach ... :)

Gość serce ci pęknie
jak sobie na to pozwalasz to niestety tak masz

Gość kkaalineczkjka
nie.Moj facet jest taki sam.Tez czasami tak robi.ale ja wzielam sie na sposob.Obiadkow nie gotuje dla niego.Tylko sobie i dziecku.nie zmywal naczyn.Iwczoraj sam od siebie wstal i pospatal cala kuchnie. A wieczorem mowil ze jest bardzo zmeczony bo sprzatał. My mieszkamy razem dopiero 3 tyg.

Gość wkurzona olka
co ja mam mu zrobic, zabronic mu ? on jest doroslym facetem ma 30 lat i myslalam ze mu zalezy na tym zeby miec w domu czysto i ladnie, tak myslalam dopoki nie mieszkałam z nim. Teraz widze ze on ma to wszystko w nosie jak będzie w domu, moze byc nasrane a on i tak tego nie zauwazy !! Krzycze na niego zeby jadl w kuchni ale oczywiscie on musi to zrobic w lozku przed telewizorem. Coraz bardziej mnie odpycha ..

Gość tequila82
Im szybciej nauczysz go porządku tym lepiej dla waszego zwiazku. Zwróc mu uwage i pokaż,ze takiego flejtucha jak on nie bedziesz akceptowac. Jak mu pozwolisz dalej sie tak zachowywac to on sie nie zmieni..az do smierci :) Trzymaj sie dzielnie i bądz konsekwetna!

Gość serce ci pęknie
odpowiedz: po co przynosisz mu jedzenie do łóżka? myślisz, że pójdzie z nim do kuchni?

Gość wkurzona olka
przynosze mu jedzenie bo on mnie prosi !! ja mówie ze ma na stole w kuchni a on do mnie ze ja go juz nie kocham. A ze mam miekkie serce to mu przynosze :( i żaluje ..ale ja go kocham. W sumie jak nie ja to on i tak sam sobie przyniesie to jedzenie do lozka :( dzis gdy sie obudzilam znalazlam pod sobą skorki z mandarynki :( :( nie mam sily juz na niego