Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacolalajt

KTO WYGRAŁ MAM TALENT ?

Polecane posty

Gość cocacolalajt

i powiedzcie jaką dyscypline wykonywał plz

Gość kilkanascie lat temu byla modn
ten co gral na akordeonie.w sumie wolalam filipinczyka

Gość vbcvbvvbcbcb
Beznadziejna edycja. Face z akordeonem - owszem, ma talent, ale wg mnie nie "adekwatny" to tego programu. Jego występ przewinęłam (miałam nagrane i przed chwilą oglądałam). Podobał mi się jedynie Kaczorex. Peace.

Gość kilkanascie lat temu byla modn
ten wasz kaczorex to nic nie warty.wcale do mnie nie trafil tymi wygibasami

Gość eeeeeeeeeeeee...
wygrać powinna Anna Gogola, która nie dostała się do finału przez nasz polski naród i jego głosy

Gość zgadzam się z eeeeeeeeeeeee

Gość eeeeeeeeeeeee...
ponadto zauważcie, że Polska stawia na śpiewaków ... a nie zauważają ludzi, którzy wkładają bardzo dużo serca i pracy w swój talent, np. Kaczorex, czy patenciarz itp.

Ja też zgadzam się z eeeeeeeeeeeee. Szkoda mi tej Ani. Wielki talent. Mali bracia też świetni. Nie rozumiem czemu ich tak zgnoili?

Gość z finałowych podobał mi się
filipińczyk, ale on śpiewa zawodowo więc to żadna sztuka i ania teliczan Bracia legun mnie irytują mało kto. Kaczoreks jest marną podróbą tego z 1 edycji i powinien raczej wystąpić w you can dance. Akordeonista był niezły ale nie aż tak żeby wygrać. Jadzia i Dominika były świetne! Widać ile pracy w to wkładają one powinny wygrać, albo ania teliczan.

Gość eeeeeeeeeeeee...
zawsze tak było i będzie bez względu na to czy to będzie MAM TALENT, IDOL czy nawet SHREK ale ZAWSZE najlepsza będzie pierwsza część!!

Patenciarz niczego takiego nie robił, nie wiadomo nawet, czy jego pomysły były tylko jego, czy ktoś mu pomagał. On tylko się ruszał, wszystko inne robiły za niego dźwięki. Mnie finał usatysfakcjonował, Aleksander i Marcin są świetni. Co za porównanie do Ani Gogoli? Nic do niej nie mam, ale w takim razie w trójce finalistów miała znaleźć się Anna Gogola, Aleksander i Marcin - Anna za braci Legun, którzy są beznadziejni. Aleksander potrafi śpiewać wszystko! rocka, elvisa, operę - to jest piękne. A po Marcinie widać taką pasję, że aż chce się oglądać. Narzekacie na polski naród - a ciekawe, kto z was zagłosował, POLACY ;)) Pozdrawiam.

Gość eeeeeeeeeeeee...
jeśli chcesz wiedzieć oddałam głos na Anię, ale dużo to nie dało. Ciekawie by było gdyby wygrały także dominika i jadzia albo ten, co w półfinale z kukiełkami jurorów latał ;)

Gość ja nie głosowałąm
bo nie czułam takiej wewnętrznej potrzeby. Nigdy nie wysyłam żadnych niepotrzebnych smsów. Ale nawet powiedziałam do męża że filipinczyk mimo ze był bezbłędny i potrafi zaśpiewać wszystko od discopolo do opery to i tak nie wygra tylko dlategoze jest filipińczykiem a przecież nasz program to musi wygrać nasz! Nawet jeśli byłby dużo gorszy to stawiamy na Polaka bo jesteśmy solidarni :P I rasiści z nas straszni mimo ze temu zaprzeczamy. Cieszę się ze im ufundowali ten bilet na filipiny bo zasłużył. Bracia legun to porażka zakochani w sobie gnoje którzy robią szoł od kiedy zaczęli mówić. Rodzice trzepią na nich kase i zdawalo im się że znaleźli kolejne źródło dochodu. Jestem 100% pewna że nawet niewiedza co śpiewają. Gdyby ich ktoś poprosił o przetłumaczenie to nie umieliby. Wiedzą za to doskonale ze mutarotacja już blisko i ich kariera niedługo się skończy bo śpiewają nie swoim naturalnym głosem.

Gość ehejqwndW
a skas wiesz ze nie umieliby? ;) wg mnie powinni wygrac, sa genialni :) a wykonanie My heart will go on z castingu, bajka:)

Ja tak samo pomyślałam, że nie dają szansy Aleksandrowi, bo to nie jest Polak :O dlatego pozytywnie mnie zaskoczyło, że chociaż w trójce finalistów się znalazł. Ale bracia legun to porażka i tyle, śpiewali to mechanicznie.

Gość Ja głosowałam
Wysłałam 4 smski na Aleksandra M.

Gość majka....
bracia legun ..genialni ..poznaja sie na tym w austrii niemczech nawet w stanach tylko nie u nas,,,taki narod

Gość do majka
nie taka była ideaa tego programu. Tam mieli wyłonić jakiś nowy głęboko ukryty nie objawiony swiatu talent. Równie dobrze można by bylo wziąć zawodowych piosenkarzy, muzyków, gimnastyków i tancerzy i wiadomo ze wtedy poziom byłby wyższy, ale to nie byłoby już mam talent. Skoro bracia Legun są znani w świecie to powinni tym samym być "skreśleni" z tego typu konkursu tak jak w pierwszej edycji ci gimnastycy. Oglądaliście tą laske co wygrała mam talent za granicą? Wygląda jak baba z targu a śpiewa tak ze dech zapiera. To jest talent!

Gość majka....
nie taka idea a kto wygral w tamtym roku ..duet ktory odnosi sukcesy na calym swiecie prawie w domu nie nocuja w ogole pol roku siedza w stanach to tez nie byl zaden nowy talent faceci cwicza od lat tylko w polsce nikt o nich nie slyszal..wygrali kase i polecieli do stanow na dalsze wystepy..