Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchnia domowaaa

Przyszla do mnie sasiadka bo jej smierdzi moj obiad

Polecane posty

Gość kuchnia domowaaa

fakt moze czuc troche na klatce, jak to w bloku ale ze od razu smierdzi???? co za basko

Gość koniec rozrostu
hahahahah :D

Gość a co gotujesz
?

Gość kuchnia domowaaa
robie gulasz z baraniny, kiedys jadlam u kumpeli i mi smakowal to postanowilam sama zrobic dzis...moze cos nie tak gotuje

wez wyjdz na klatke schodowa i na zlosc tej sasiadce zacznij machac reka, tak jak w tej reklamie tchibo zeby jeszcze bardziej to czula

Gość kuchnia domowaaa
chyba tak zrobie....kazdy moze gotowac to na co ma ochote!!! Musle ze jej pooprostu smaka narobilam wredna siksa. Jka chce to niech sobie tez zrobi obiad ...ale nie ona nie bo by sobie swoje tipsy pewie polamala malpa jedna!!!!!!

heh i miej tu sasiadów ...a ja tak narzekam ze mieszkam sama w calej kamienicy:o troche mnie pocieszyłaś ale wspolczuje Ci takiej debilki za scianą . ciekawe jak robi kupe to ma pretensje do samej siebie ze smierdzi?? ona napewno nie sra.nie pierdzi a jak rano wstaje to z ust pachnie jej fiołkami...wwez jej cos dowal głupiego

Gość asia...
mieszkam w szwajcarii pelno tu azjatow ..oni to potrafia gotowac , na prawde trzeba powachac czy mozna otworzyc okno a na klatce sprawdzam ile wytrzymam bez oddychania..;)