Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcfdsf

Poznałam chłopaka i jest super ale nie potrafie zaakceptować jego wygladu..

Polecane posty

Gość vcfdsf

Poznalam chlopaka przez internet. Jest mega fajny, ma super poczucie humoru. Ale..z wygladu mi sie nie podoba i wstydze sie z nim pokazać na ulicy:_( Tak mi smutno, ze musimy sie rozstac..

Gość Kordek
a co ci przeszkadza w jego wyglądzie ? ma lokowate zęby ? zeza ?

Gość vcfdsf
Ma dlugie wlosy jak szopen do tego krecone jak baran, i ma wyraz twarzy jak korki ( tak mi sie kojarzy..)

Gość LIROJRR
WYGLAD NIE NJAJWAZNIEJSZY,PATRZ ZEBY FACET BYL DOBRY DLA CIEBIE

Gość Amanda34
J bym po rpostu takiego zostawila i szukala kolejnego.

Gość niby nie ale jednak
"WYGLAD NIE NJAJWAZNIEJSZY,PATRZ ZEBY FACET BYL DOBRY DLA CIEBIE" Niby nie jest najważniejszy, ale partner musi nas pociągać fizycznie, jeżeli Ona miałaby się męczyć tym, że jej nie podnieca, nie umiałaby go pocałować to jaki to ma sens. Nie raz w życiu spotyka sie ludzi, ktorzy nam sie nie podobaja, nie musisz umawiac sie z pierwszym, ktorego poznasz. A chyba nie bedziesz sie zmuszac do bycia z kims kto Ci sie nie podoba. To się mija z celem. A faceci z neta o wiele częściej rezygnuja ze znajomosci, jezeli dziewczyna im sie nie spodoba.

Gość a jakże
Jak jest taki fajny do rozmów to zostańcie przyjaciólmi i nie rób mu nadzei na nic więcej, a na partnera szukaj sobie kogoś innego skoro ten fizycznie jest odpychający.

zdarzyło mi się poznać super chłopaka przez internet, to było po prostu jakieś szaleństwo, zauroczyłam się, bez przerwy o nim myślałam, aż w końcu się spotkaliśmy i o zgrozo, pomimo, ze chłopak wysoki, szczupły, jasne włosy, niebieskie oczy, śliczne usta - właśnie - nie pociągał mnie.. i tak mi się żal zrobiło, ze nie spotkałam się z nim więcej i przestaliśmy pisać ze sobą - z mojej winy. idiotka jestem. jeżeli Ci się nie podoba, nie spotykaj się z nim.

Gość madleeene
Nie może być aż tak źle, z każdego można zrobić przystojniaka, trzeba tylko włożyć w to trochę pracy. Jak już się lepiej poznacie i poczujesz, że na prawdę warto w niego inwestować swój czas i uczucia, to zabierz się za jego wygląd. Zacznij od kupowania ciuchów na prezenty, w ten sposób go nie urazisz. Zobaczysz http://osobisty-stylista.notlong.com , że zbiegiem czasu zacznie się podporządkowywać :)

Gość marysienka królowa
Madleeene, niestety nie z każdego.

Gość 3.5/10 i nic poza
takie kadzenie kolo dupy , jest fajny ale nie fajny

Gość no jebłam
korki mnie zabił :D :D :D

Gość wolter
Ty jesteś gwiazdą, że tak innych oceniasz?