Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksja

tylko na mnie nie krzyczcie.Lubie jakiś dziwnych facetów

Polecane posty

Gość jaksja

nie potrafię zauroczyć się nikim normalnym.Podoba mi się taki "gangserkowaty" świat..Mescy faceci...powiązani w jakiś sposob z przestępczym światem(ale mylić z byle jakim pioczkiem czy tramwajowym złodziejem)świat kasyn,mrocznych interesów...itd..Ci męzczyzni wydają mi się tacy pewni siebie,mescy a przy tym pociągający:O

Gość calineczka że hej
wyrzuć telewizor!

Gość jaksja
wiem że jestem głupia..wiem że to co mowie jest chore ale nie potrafie sobie z tym poradzić.Byłam wtakich zwiazkach potem sama je kończyłam za namową rodzicó a w nocy wylam wpoduszkę i marzylam o podobnym:O

Gość wertyh
a ile masz lat ? jesli z 16 to naormalne . Jesli wiecej to znaczy ze przegrasz zycie....

Gość chichotkahahaha
Nie radze na poczatku bedzie sie to wydawalo ekscytujace ale kiedy wkrecisz sie w to na powaznie bedziesz potrzebowala stabilizacji ktorej raczej od takiego faceta nie dostaniesz

Gość jaksja
mam 2 4lata:O nie pottrafie stworzyć normalnego zwiazku im grzczniejszy facet tym mnie bardziej zniechęca:O

oj kochana to chyba byłaś w jakimś lajtowym zwiazku. obok mojego studia pracuje panna zwiazana z takim gosciem.non stop ma obitą twarz:O:O........i dosłownie nie ma siły żeby uwolnić sie od tego typa.... nie zapomnę jak rozpaczała kiedy wychodził po odsiedzeniu swojego.......

Gość wertyh
o tak.... zwlaszcza swiat kasyn mrocznych interesow hahha zwiarzesz sie zn im to potme bedizesz splacac jego kredyty ktore zaciagnal na hazard :) Poprostu chcesz sie wybawic w glebi duszy a nie miec partnera na stale sadze.Bo taki to raczej na stale nei bedie jedyne co to ---> # krata ! :)

Gość gangsterka podnieca
Moja znajoma jest z gangsterem .Już wiele lat.Chciała odejść kilka lat temu,bo dość miała takiego niepewnego życia.Bała się o niego,o siebie.Chciała odejść,rozstać się z nim.Powiedział,ze jeśli to zrobi to ją zastrzeli.Mówił całkiem serio.Nadal z nim jest :)

Gość kajkajjak
Mnie też kręci tylko jeden typ faceta. Taki niegrzeczny,niemiły autsajder który dla mnie też nie jest za fajny,ale ja swoją cierpliwością i zrozumieniem sprawiam,że w końcu mnie pokochuje.... Ale niestety tak tylko w filmach:/

Gość wertyh
Dziewuchy zejdzcie na ziemie ! A ja marze o dupodajnej kobiecie ktora jest najpiekniejsza na 100km lubi gotrowac kocha sprzatac:) Ale wysokie wymagania stawiane przed partnerem stawiaja ciebie tez na wysokich oczekiwaniach.Wiec wdech wydech i poszukujcie normal clasic :)

Gość jakjakkaj
ha,ja teraz na szczęście ma normalnego:) Ale jak poznaję takiego to zawsze mam do niego słabość:)

Gość wertyh
hah dokladnie Brzydki Niski Beznadziejny .Kobieta ktora jest lekkomyslna za mlodu pozniej zgarnia wpierdol za glupote.

Gość dziewczyna gangsteraaaa
a ja mam takiego mężczyznę. Ma powiązania z mafią, robi szemrane interesy, ja nie wdaję sie w szczegoly ... Wiem, ze zaczynal od handlu narkotykami. Jest bardzo męskiiii, brutalny w lozku a to uwielbiam ! i zawsze ma przy sobie gnata , podnieca mnie toooo. Kocham go.

Gość jebaj sie

Gość 28
o ja pierdole :D