Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena ojna

żołądek mi sie ścisnął i nie mogę jeść ze stresu

Polecane posty

Gość magdalena ojna

:-( nie wiem czy sie zmuszać czy sobie darować ? bo wczoraj zjadłam to prawie zwymiotowałam - stres :-O

Gość ggjllklklk
czym sie tak stresujesz... napij sie melisy

Gość magdalena ojna
stresuję się zmianą pracy :-( boję się że nie zachwycę w nowej, że jestem za głupia i za brzydka :(

Gość bez jedzenia mozna tydzień
wytrzymać, więc się nie martw :) Mam nadzieję, że chociaż coś pijesz... Co najwyżej zgrabniejsza będziesz

Gość ggjllklklk
dlaczego maja tak pomyslec ... zauwazylam ze coraz wiecej kobiet przejmuje sie tym jak wyglada ....kazdy jest piekny wystraczy po prostu o siebie zadbac i przede wszystkim zmeinic podejscie do samej siebie

Gość hellllaaaahela
mysl, ze jestes najlepsza i dostajesz od zycia to, co najlepsze. Glowa do gory. kilka glebokich wdechow. Poogladaj cos smiesznego. Jak nie mozesz jesc, to nie jedz. Moze pomysl o czyms, co moglabys przelknac, moze mandarynke?

Gość magdalena ojna
nie mam jakiś ekskluzywnych strojów tylko skromne, boje sie że będę taką z gorszego świata

Gość ggjllklklk
skromny stroj to podstawa nie martw sie:) gd nie moge jesc przez stres a zdarza mi sie to bardzo czesto pije jakis zimny napój i to mi pomaga w odzyskaniu apetytu ale nic na sile ;) samo przejdzie

Gość magdalena ojna
dzięki :) mam kompleksy, ci faceci są tacy bogaci, ich żony wyglądają jak milion dolarów a ja przyjdę i czym zaimponuję ? oczywiście wiedzą ...ale się wstydzę