Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Brak sił

Polecane posty

W niedziele kupilam sobie szczeniaczka (Sznaucera-niby;/) i okazal sie diabłem wcielonym, a w dodatku tak jak wyzej napisalam dzis u weterynarza okazalo sie ze to zwykly kundel w dodatku nie zaszczepiony takjak mi mowiono, a dzis niespodzianka rodzice mi dali mojego starego pieska z domu i mam dwa :(...ale one sie chyba wrecz nienawidza..gryza sie nawzajem i niepotrafia sie uspokoic i wszedzie mi sikaja i kupy robia...jak mam je do siebie przekonac i oduczyc tych paskództw w domu..a i 2 sprawa..jak zabic zapach psiego moczu na kołdrze??

nie wiem, jak można byc jeszcze tak naiwnym w XXI wieku, żeby psa rasowego na targu szukać? dzieckiem jesteś czy dorosłym człowiekiem? psy rasowe to się kupuje od hodowcy i za większe pieniądze teraz masz dwa kundle i rób co chcesz poza tym - nie zastanawiałaś sie wcześniej nad tym zakupem? nie pytałaś, czy rodzice dadzą Ci starego psa? zupełnie jakaś niepoważna jesteś

Gość łomatkoświnta
ewa jak zwykle służy dobrą radą:-D ;-P

Gość inkaaas
ewa jest moja idolka, uwielbiam wyszukiwac topiki, na ktorych sie udziela, uwielbiam ta nutke niepokoju czy bedzie jej post czy nie i nigdy mnie ewa nie zawiodla wszedzie, chojnie obdarowuje nas woimi cennymi radami :)

Gość enciaaaaaaa
Nie przepadam za Ewą 33,ale trzeba przyznać,że często ma rację.Np.w sprawie psa zgadzams ie z nia w 100 %.

Gość łomatkoświnta
ja nie mówię, że Ewa racji nie ma, tylko, że nie umie czytać ze zrozumieniem i nie odpowiada na pytanie tylko wygłasza swoje mądrości:-D

jakoś oczywiście najłatwiej dla niej, najgorzej dla psa sobie radzi no nie, sory, jeszcze mogła psa do drzewa przywiązać, przecież "ludzie" też tak robią okazała miłosierdzie i chce go sprzedać wkurzają mnie nieodpowiedzialni ludzie jak mało co

Gość krucafuks
Wystaw ogloszenie i oddaj szczeniaka w dobre rece. Preparaty czyszczace czesto zawieraja amoniak, ktory jest tez w moczu, nawet jak wyczyscisz miejsce przyciaga psiaki zapachem. Kup citronella oil(chyba z trawy cytrynowej, powinni miec w zielarskim, jest uzywany do odstraszania komarow, przeciwko wszawicy) i wetrzyj w miejsce "zbrodni". Calkowicie bezpieczny dla psiakow, zapach przyjemny dla czlowieka, ale nie dla zwierzaka.Pamietaj tez, ze szczeniaka trzeba czesto wyprowadzac, a robi kupki, bo za malo z nim wychodzisz.