Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulk.aa

Czy Wasi faceci piszą smski z koleżankami??

Polecane posty

taaaa zastaszam go ...stoję w drzwiach z siekierą " nie zdziwił bym sie jak by i tak było ;)

jak juz jedzie to tylko do pracy i zaraz wraca. jak wychdoza to tylko i wylacznie razem!! mowie wam ,to mozliwe O_o" Pewnie możliwe :) Sa tacy desperaci :D

Gość Karolekkkkk
Na te "koleżanki" trzeba uważać Ja ostatnio takiej nosa utarłam bo podskakiwała do mojego faceta A znam przypadek gdzie jedna dziewczyna wskakiwała do łóżka facetowi swojej najlepszej (ponoć najlepszej) koleżanki.. To już mi się nie mieści w głowie Po przyjaźni nie ma śladu A było tak pięknie....

Na te "koleżanki" trzeba uważać " czasami tez na swoich facetów ;)

Gość ajt
bedzie chcial zdradzic to i bez smsow zdradzi

Gość Karolekkkkk
Uważać??? Na facetów??? Przecież jak nie da, to nie weźmie I należe do takich kobiet, które wierzą ze co ma być to będzie I nie będe robić niczego żeby swoje przekonania zmienić To wogóle jest już inna kwestia Przecież nie piszemy tutaj o facetach którzy podrywają zajęte już dziewczyny? Prawda?

Gość Karolekkkkk
No właśnie jak ma zdradzić to i tak to zrobi ALe niestety nie jestem tak nowocześnie myśląco kobietą i otwartą i wyrozumiałą :) I nie będe patrzyła i się jeszcze uśmiechała do kogoś kto na moich oczach podskakuje do mojego chłopaka To mnie już nie wyprzedzi...

Gość ajt
jasne, lepiej sie ponizac i robic awantury dziewczynie. facet sam jej powinien dac do zrozumienia ze nie jest zainteresowany. w ogole moze go jeszcze obsikaj i zaznacz ze twoj :D

I nie będe patrzyła i się jeszcze uśmiechała do kogoś kto na moich oczach podskakuje do mojego chłopaka " jasne ze nie :) z bani i po sprawie :) A ja lubię jak do mojej dziewczyny faceci sie ślinią :) Zwłaszcza na dicho :) Wystarczy że pójdzie sobie pogadac gdzies na bok z kolezankami albo akurat stoi przy barze po drina ( sama) i juz ma w koło adoratorów chcacych wyrwac od niej nr tel :D fajny widok ... ale jeszcze lepszy jest pozniej ten jak podchodze do niej a ona mnie wita pocałunkiem :) widok bezcenny :D

Dżizas, toż to chore, martwienie się o każdego smsa od koleżanki...:O

Dżizas, toż to chore, martwienie się o każdego smsa od koleżanki" Młodzi ludzie , bez wzajemnego szacunku i zaufania tak często mają ;) Młode kobiety z powodu jednego esemesa od innej kobiety potrafią napisać powieść na temat zdrady i niesprawiedliwosci w ich zwiazku ;)

Gość gutek i futek
moj nie ma zadnych kolezankek, tz z zadna nie pisze smsow, z zadna dziewczyna sie nie spotyka kolezensko, on ma swoich kolegow ktorzy maja dziewczyny i sie z nimi razem spotykamy, albo on sam z nimi.

Gość ga-stylistka
kochana niestety nie tylko z nia pisze ostatnio go widzialam z jakas szczupla modelka

Gość do Regres .
ale ty jestes glupi, tepy i pusty idz zwal se konia zakomleksiony faceciuku to forum jest dla kobiet.

ale ty jestes glupi, tepy i pusty idz zwal se konia zakomleksiony faceciuku to forum jest dla kobiet." sugerujesz że jestem rodzynkiem w cieście ? :D

Gość Guaka
wiem co masz na mysli ;d swojego czasu do mojego chlopaka pisała dziewczyna która kiedys mu sie podobała (dłuugo przedemną ;D) ale odrzuciła jego zaloty. był ze mną ponad rok jak ta cipa zaczęła do niego pisać ;D najpierw facet usuwał sms, nie chciał mnie stresować bo miałam klopoty ze zdrowiem :d a czesto korzystalam z jego tel jak wszystko bylo stabilne powiedział mi kto do niego pisze i chciał żebym coś z tym zrobiła bo ta małpa rozprawia wszem i wobec że pragnie go odbić :D zadzwoniłam do małpy z pytaniem czy może chciałaby się ze mną spotkać i pogadać na temat jej stosunku do mojego chlopaka :d zgodziła się umówiłam się z nią na siłowni:D już nastepnego dnia odwołała spotkanie dlaczego? dowiedziała się że uprawiam kick boxing ;) smieszne to było no ale zawsze znjadzie sie jakas "@"

Gość Do Regres
Płacisz jej za to kartą Maestro? :P

Gość vnm
zielony zelek---> ale pojebana jestes :O...to ze twój facet ma kolezanki i utrzymuje z nimi kontakty to twoja sprawa...pewnie ci powiedział ze kazdy facet tak robi a ty oczywioście wierzysz :O

vnm- ale naturalne jest, że ludzie utrzymują kontakty z innymi. Owszem, są takie jednostki jak kilku tu opisywanych mężów, które to nawet kolegów żadnych nie mają...ale czy to jest normalne i pożądane?

Gość vnm
według mnie normalne i wspaniałe...

ok, widocznie są kobiety, dla których to normalne, wręcz wspaniałe. Ja lubię mężczyzn towarzyskich takich, którzy mają swoje zajęcia pozapracowe dlatego luźno podchodzę do tematu smsów od koleżanek.

Gość gość
A co jeśli facet pisuje do koleżanek smsy typu: "Myślałem o seksie, oj, przepraszam o Tobie myślałem" :) lub " Piękna ;* " i dalsze stado smsów z buziakami ? Zapewnia, że to tylko głupie, nic nie znaczące smsy. I w sumie takie sytuacje zdarzały się wielokrotnie w przeciągu naszych lat bycia razem.. A czasem mówi że z nikim nie pisze a okazuje się całkiem co innego. Tu przemawia już obojętność, ale ciekawa jestem jak ktoś to spostrzega z zewnątrz. Czy to są powody do zmartwień?

Gość gość
Jak dla mnie takie pisanie nie jest normalne, buziaczki, kotki, misiaczki, i co jeszcze? Przypatrz się mu "gościu" bliżej, bo może już drapiesz sufit rogami.

Gość gabismski
Znam przypadek gdzie facet pisał smski razem ze swoją koleżanką z pracy. Częste spotkania "grupa tylko z pracy". Jego dziewczyna na wszystko pozwalałą, później wzieli ślub. Koleżanka dała prezetn, smski nie znikły. On dojeżdzał z nią do pracy.Spotakń z pracy coraz więcej aż w końcu 6 miesiecy po ślubie rozstranie. Ona wyjechała za granice, on zamieszkał z koleżanką od smsków. Później rozwód.