Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopro

Rozstanie

Polecane posty

Gość niebanalna
takiotoon jak tam silna wola???dajesz rade?:P ja mam dzisiaj taki nostalgiczny nastrój...eh...:)

Gość Pietro22sz
Jak tam dzis humory dopisuja?Ja wstalem okazalo sie ze zajecia od 8 mam niestety jakos nie wiedzialem o nich i jade na 15 dopiero.Ogolnie jest zajebiscie mysle nad opisem gg jakims madrym ale nie smutnym niby szczegol ale....

Gość juuu
Pietro, po Twoim nicku latwo sie domyslic :P a ja sie kamufluje.. niby Juuu co Tobie skojarzylos ei z Justyna a w rzeczywistosci Ka..

Gość niebanalna
no nikt nie powiedział,że Piotrki złe:P tylko,że cwaniaczki;)

Gość Pietro22sz
No ja jestem faktycznie troszke cwaniaczek ale akurat w swoim przypadku uwazam to na plus:-) Jestem pewny siebie a ze czasem sie przy cwaniakuje to cos tam;-b No nicku nie mam wyszukanego haha....Kasiu no masz racje Ciebie nigdy nie domyslil bym sie.

Gość Pietro22sz
Takiooton vel Maciek pewnie w szkole siedzi ach mlodziez haha;-b Powiem wam ze ostatnie dni gdy ona sie wcale sie odzywa mam super kurde nie mysle o niej tak mocno i humor tez mi dopisuje:-) A nie wiem jak sie zachowac w pewnej sytuacji: Dzwoni do mnie kolezanka z ktora bardzo dawno nie rozmawialem bo gdy bylem z ex moja byla bardzo o nia zazdrosna i jakos kontakt nam sie urwal teraz dzwonila chyba przed wczoraj i czy nie pojde z nia do kina chce pogadac itp,ja na to ze chetnie ale w przyszlym miesiacu bo pieniadze mi na konto nie wplynely i nie mam kasy niestety a ona ze rozumie lecz to ona zaprasza mnie mowi i o pieniadze mam sie nie martwic.Powiem szczerze pierwszy raz jestem w takiej sytuacji moim zdaniem to beznadziejne by ona mi stawiala kino ale powiedziala ze jesli z nia nie pojde to nie odezwie sie do mnie i nie jest ksiezniczka jakas zeby nie mogla zaplacic za nas:-( Nie wiem co robic powiedzialem ze dam jej odpowiedz dzis.Ona pisze dzwoni co i jak...

Gość niebanalna
a czemu to facet ma płacić??idź do tego kina jak masz ochotę,a koleżance się zrewanzujesz następnym razem:)

Gość Pietro22sz
Taki mialem zamiar zeby sie zrewanzowac:-)

Gość niebanalna
no to nad czym się Pan zastanawia?;)

Gość niebanalna
nie masz wyjścia:)obrazi się:P-kobieta potrafi:D

Gość juuu
skoro zna Twoja sytuacje finansowa w tym miesiacu a Ty znasz dobrze ta dziewczyne to pewnie ze idz. a jak Tylko dostaniesz kase na konto odwdziecz sie jej tez np kinem i do tego zapros ja np na kawe i ciastko(albo pub jesli jest z pijacych)..

Gość Pietro22sz
To dziekuje wam za podjecie decyzji:-) jasne jak tylko mi kaska wplynie to porwe ja gdzies.Fajna dziewczyna ale smiac mi sie chce bo tak nie odzywala sie a jak zerwalismy z byla to od razu co slychac itp haha:-)

Gość niebanalna
nie chciała się wcinać kobitka-tym bardziej,że jak piszesz twoja była była zazdrosna;]mądra dziewczyna:P więc miłego filmu życze:)

Gość juuu
a widzisz... moze dlatego ze ona do Ciebie ma ciagoty i moze jakis fajny zwiazk wam z tego wyjsc?;)

Gość Pietro22sz
Coz zobaczymy.Wiem ze byla zwiazana z jakis gosciem i musze jeszcze sie dowiedziec czy nadal z nim jest bo jesli tak to nie pojde raczej nie chce byc nie fair wobec lebka czy cos.Ale chyba sie rozstali juz bo na nk itp nie ma zdjec z nim i jego w znajomych.Dwa zlamane serca sie spotkaja moze haha;-b Zobaczymy jest mlodsza ode mnie ale nie duzo wiec luzik i najlepsze ona jest czarnulka w sensie wlosow i jest niska moj ideal jesli chodzi o wyglad a mialem byla blondynke rownego wzrostu ze mna:-)

Gość juuu
a moj ma nadal zdjecia na gronie i co?? a nie jestesmy przeciez razem.. no chyba ze on ma w planach powrot o czym ja nie wiem a mnie bierze na przetrzymanie.. :D

Gość Pietro22sz
Wlasnie Kasiu ciekawe jak to jest dla mnie to dosc dziwne.Moze zapomnial o tym i po prostu nie wchodzi tam lub tez planuje cos:-)

Gość juuu
nie Pietro, wchodzi normalnie na grono. regularnie mozna rzec.. mi przy rozstaniu powiedzial ze nie usunie zdjec z grona.. pyutam wiec czemu? bo i ja tego nie kumam.. a wy jestescie facetami, no poza malymi wyjatkami.. wiec moze wy mnie oswiecicie.. a w link nie wejde bo w pracy mam zablokowany youtube..

Gość niebanalna
może rozważa jeszcze opcje powrotu...chociaż mój kolega rozstał się z dziewczyna pół roku temu i dopiero teraz usunął jej zdjęcia ze swojego profilu. ja też niestety w link nie wejdę,bo też w pracy:/

Gość Pietro22sz
Szczerze to nie wiem bo ja usunałem zdjecia od razu zreszta mam charakter glupi w tej kwestii ze jesli zerwala ze mna wyrzucilem wszystko co moglem od niej.taki juz jestem i nie zmienie tego raczej.Pamiatek nie mam zadnych procz wspomniec i to mi wystarczy.

Gość juuu
bo tak naprawde to zamyka sobie jakas tam furtke.. wiadomoze nie ze wszystkimi ludzmi ma kontakt a jak ktos wchodzi na jego profil to widzi nasze zdjecia wraz z opisami i buziakami.. i sobie mysla ze jestesmy razem.. a jednak nie.. wiadomo ze kilk aosob wie, ale z tego co on mi mowil to niewiele jego znajomych o tym fakcie wie..

Gość niebanalna
ciężko stwierdzić...mój kolega liczył na to,że jeszcze coś z tego będzie.jak jest z twoim -nie wiem:/

Gość Pietro22sz
Dziewczyny a wy tak ogolnie fajne prace macie haha siedza sobie na kafe haha:-) zycie jak w madrycie.ja zaraz sie zbieram na uczelnie i do 18:-(

Gość niebanalna
właśnie praca mało fajna...nudna.ale póki co studia więc przeboleć trzeba:)

Gość juuu
moja tez beznadziejna ale poki co jest.. przynajmniej w necie sobie posiedze i pobuszuje :) heheheh

Gość niebanalna
a no właśnie!!co by było gdyby nie ten net:D aż już mnie czasem oczy bolą:D

Gość juuu
a ja czasem nie wiem juz na jakie strony wchodzic,,z nudow..

Gość niebanalna
ja już nawet pudelka mam w małym palcu,no bo co tu robić:/

Gość juuu
kochana, ja to pudelka, kozaczka. lansika, plotka, egoisci,kaprysy,pomponik.. jak mis ei cos przypomni to dopiesze lubie tez sadistic.pl i demotywatory.pl no coz.. taaakie nudy ze nic dziwnego hehehehe