Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani wodnik

pan RAK - no właśnie jacy oni są?

Polecane posty

Gość pani wodnik

jak w temacie :) jacy są znani Wam panowie spod tego znaku ? :) Ja jestem wodniczka. Zna ktoś takie połączenie ? jak tak to jak się dogadują ? :)

Gość heartbroken123
przewrazliwieni, zwiazani bardzo z rodzina, uczuciowi, romantycy

Gość pani wodnik
czyli ogólnie bardzo pozytywnie ? :D

Gość totalnie obrażalscy

Gość heartbroken123
o tak obrazalscy, tak samo jak baby albo i gorzej, powiesz cos bardziej nie tak to nawet placza

Gość heartbroken123
potrzebuja duzo uczucia, wsparcia, ciaglego zapewniania o tym ze sie kocha itp, maja wszelkie zadatki na pantoflarza, zrobia dla swojej kobiety wszystko, takie sa moje doswiadczenia

Gość esmma
moj maz jest rakie...i musze przyznac, ze po czesci zgadza sie to co pisze heartbroken ...ale raki tez potrzebuja wolnosci...ja o swoim mezu nie moge napisac, ze jest pantoflarzem...na pewno robi duzo dla swojej rodziny...aha byc moze to sprawa charakteru a nie zodiaku-..ale szybko sie obrazaja, ale i szybko przepraszaja;)..a generalnie ja nie narzekam...

Gość zdrajca i kłamca
matacz i bawidamek, ogólnie wszystkoc o najgorsze:P

Gość Pietro22sz
Ja jestem Rakiem i zgadzam sie z paniami.Dla swojej kobiety zrobie wszystko jest najwazniejsza ale tez lubie bajerowac inne dziewczyny oczywiscie bez jakis zdrad tylko po prostu rozmawiac komplementowac lecz kobiete swoja Kocham nad zycie.Pantoflarz?Nie zgodze sie mam swoj charakter i wiem kiedy dziewczyna przesadza i probuje mnie sobie podporzadkowac.Romantyk na pewno rozstalem sie po 4 latach i dol na maksa choc poprawia sie powolutku.Raki sa super ale potrzeba do nich odpowiedniej drugiej połówki:-)

Gość a dlaczego zaraz
No to pojadę po raz kolejny, tyle razy już taki topik sie zjawiał, a jako że jestem Wodniczką, to najpierw zdecydowane NIE. Pan Rak: egoista, zapatrzony w siebie, nie da sie skrzywdzic, dla siebie wybierze zawsze najlepsze kąski, najlepsze miejsce itp, niezaradny zyciowo, woli się wozic na plecach innych, wrażliwy - owszem, szczególnie jak ktoś skrytykuje jego nieskazitelną osobę. Jemu wolno wszystko, szczególnie w złosci, ale tobie nie wolno nic. W łóżku klapa totalna, nie umie, nie ma ochoty, nie dba o higienę osobistą. Jak nie ma argumentów w kłótni, to wrzeszczy i myśli, ze sie go boja :D Na szczęście juz sie go nie boją i olewają. :O Poza tym .... dosc głupi jest, niestety, inteligencja pantofelka momentami. Ogólnie, dla Wodniczki stanowczo odradzam.

Gość to najgorszy z mozliwych
znakow zodiaku. zdrajcy, nie majacy zadnych ambicji, nie osiagaja wynikow pozytywnych w szkole, hipochondrycy, matacy, alkoholicy, egoisci, niewierni, wieczni Piotrusie, malo subtelni, nie znajacy sie na seksie, ignoranci, cholerycy, plotkarze. jednym zdaniem najgorszy znak zodiaku. znam czterech panow spod tego znaku i wszyscy jw.

Gość a dlaczego zaraz
Ooo, tak, potwierdzam mataczenie i wiecznego Piotrusia, przy czym mataczą czasem dla samej zasady, nie z konieczności. :D

Gość Pietro22sz
O przepraszam ja jestem Piotr i muszę troszkę nas obronić Raków.Otóż nie wiem jakich znasz facetów ale dbanie o higiene osobista nikt mi nie powie ze nie dbam bo czasem az przesadnie i nigdy nikt nie powiedzial zlego slowa na moja higiene wrecz panie czesto podawaly mnie za przyklad jak facet powinien o siebie dbac.W lozku cieniasy?to chyba mialas pecha do facetow.Fakt ze staramy sie byc zawsze krysztalowi z tym sie zgodze.Nie osiągaja wyników pozytywnych??Mam jeden z najwyzszych na studiach odbieram stypendium co rok zawsze lubilem sie uczyc.Powiem szczerze wszystko zalezy od indywidualnej osoby i jej cech bo brac tak ogólnikowo Raki lub Byki lub inne znaki to troszke przesada.Wiadomo sa cechy ktore sa wyrazne i lacza nas ale tez kazdy ma swoj tok zycia i myslenia wiec jesli sie przejedziesz na jednym Raku drugi nie koniecznie bedzie taki sam.

Gość Pietro22sz
O przepraszam ja jestem Piotr i muszę troszkę nas obronić Raków.Otóż nie wiem jakich znasz facetów ale dbanie o higiene osobista nikt mi nie powie ze nie dbam bo czasem az przesadnie i nigdy nikt nie powiedzial zlego slowa na moja higiene wrecz panie czesto podawaly mnie za przyklad jak facet powinien o siebie dbac.W lozku cieniasy?to chyba mialas pecha do facetow.Fakt ze staramy sie byc zawsze krysztalowi z tym sie zgodze.Nie osiągaja wyników pozytywnych??Mam jeden z najwyzszych na studiach odbieram stypendium co rok zawsze lubilem sie uczyc.Powiem szczerze wszystko zalezy od indywidualnej osoby i jej cech bo brac tak ogólnikowo Raki lub Byki lub inne znaki to troszke przesada.Wiadomo sa cechy ktore sa wyrazne i lacza nas ale tez kazdy ma swoj tok zycia i myslenia wiec jesli sie przejedziesz na jednym Raku drugi nie koniecznie bedzie taki sam.

Gość Pietro22sz

Gość Pietro22sz
Sory za tyle postow net mi sie zaciął.

Gość jurgielijewna
nie cierpie rakow. to ociezali intelektualnie osobnicy, nie majacy pojecia o kulturze osobistej, higienie, zwiazku, uczuciu. zgadzam sie z kims, kto tu pisal, ze oni nie uznaja wiernosci w zwiazku, zdradzaja z kamienna twarza. do tego nigdy nie dorastaja. slepo wpatrzeni w siebie i swoje egoistyczne potrzeby. lubia pieniadze do tego stopnia, ze dla nich gotowi sa przelamac sie i byc milym dla kogos kogo tak naprawde nienawidza. dla wyjasnienia dodam, ze nigdy w zyciu nie bylam z rakiem, wystarcza mi opowiesci kolezanek i kuzynek, ktore byly z takimi.

Gość Aquariussska
Tego się nie zmierzy no bo jak ?. Poznałam dwóch mężczyzn, którzy są rakami, urodzili się tego samego dnia tego samego miesiąca i tego samego roku. Pierwszy - skromny, marzyciel, maluje obrazy, kocha przyrodę, ma fioła na punkcie wyglądu, zadbany lepiej niż nie jedna dziewczyna, prymus, ciągle chce się uczyć czegoś nowego, zna kilka języków obcych, w domu potrafi wszystko, ambitny wszystko chce robić najlepiej, kocha zwierzęta, rozpoczął kolejne studia,zaradny, wrażliwy,mimo, że jest jedynakiem wszystko zawdzięcza sobie i nie zadziera nosa, opiekuńczy, pracowity, szarmancki . Drugi jest nygusem, leniem, chodzi nieogolony, lubi coś przykombinować, często rąbie ludzi na kasę, bałaganiarz, niesłowny, lubi koloryzować fakty, puszy się jak paw, bez taktu i jakiegokolwiek wyczucia, przemądrzały ,jak już za coś się weźmie to robi to byle jak, słomiany zapał.

Gość Ja jestem rakiem
zainteresowane panie prosze pisac na drente1@wp.pl

Gość Youlka
Drente-jesteś rakiem ??? łola boga fajnie ...bo ja tesh... tak a propos...Panowie spod tego znaku to charyzmatyczne Anioły z diabollikami za uchem-nie da się ich nie kochać

Gość Ja jestem rakiem
Julka napiszesz do mnie?:)

Gość choholudek
ja też jestem rakiem :D Wypowiem się z własnego doświadczenia... + bezgranicznie oddany i wierny, liczy się tylko ona i mam klapki na oczach! + jestem cierpliwy + jestem tolerancyjny + trudno mnie zdenerwować + szybko mi złość przechodzi + dla swojej kobiety zrobiłbym wszystko! jej szczęście i sprawianie jej radości to dla mnie priorytet + uczuciowy, romantyczny, ciepły - czasami trochę zazdrosny - chciałbym aby moja połówka dość często mnie zapewniała o swoich uczuciach :P - momentami bałaganiarz :P - czasami wydaje mi się, że jestem zbyt drobiazgowy...analizuję rzeczy, które dla drugiej osoby mogły być totalnie bez znaczenia...co przekłada się czasem na to, że się przez to dołuję ;p

Gość drente raczku ty babiarzu
:D nic sie nie zmieniłeś, zawsze się oglądałeś za blond solarkami:P

Gość Pietro22sz
Zgadzam sie z choholudek jestem identyczny:-) Widac Raki wiedza o swoich wadach ale takze o wiele wiecej mamy zalet:-)

Gość choholudek
podsumowując powiem tak...jeżeli się wie jak postępować z rakiem to w zamian dostajesz bezgraniczne oddanie, wierność i prawdziwe uczucie :) Trzeba po prostu wiedzieć jak z rakiem postępować:)