Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luliczkaa

pytanie do facetów znających się na elektronice,komputerach...

Polecane posty

Hej! Chciałabym kupić Mężowi na święta nagrywarkę dvd pod usb, która dodatkowo robi nadruki na płytach... I nie wiem, jaką wybrać i czy są takie, które drukują od razu, ile kosztują i czy to fajny prezent w ogóle (mąż uwielbia elektronikę). Jakiej firmy ewentualnie?

skoro maz siedziw w elektronice to lepiej nic mu ni ekupuj z eletrkoniki :P

siedzi w tym, ale nie ma żadnych gadźetów, ostatnio kupiłam mu pedrive 32 gb i chyba był zadowolony... no przeca nie kupię mu skarpet:-/

tak czy siak lepiej daj mu kase i niech sam sobie wybierze :P a pendrive to taka rzecz ktora ma tylko jedno zadanie, tutaj nie ma sie za bardzo nad czym zastanawiac :P

to jest troszkę bardziej złożone...bo jego Rodzice rozwiedli się gdy był mały, niegdy nie miał prawdziwych świat... pierwsze spędzał ze mną w zeszłym roku, chciałam mu pokazać jak to jest gdy się czeka na prezent, postawiłam pod choinką trzy dni wcześniej to chłopak spać nie umiał po nocach, non stop macał pudełko zastanawiając się co jest w środku... prosił bymógł już otworzyć, ale kzałam czekać do wigilii, wiem, ze lepiej byłoby dac mu kasę, ale chcę zadać sobie trochę trudu i zobaczyć znowu uśmiech na jego twarzy z zadowolenia i zdziwienie, że wpadłam na taki pomysł...

Gość nadruki to Asusy maja na pewno
albo to: SAMSUNG SE-S224Q, SAMSUNG SE-S084B LG GE20LU10 czy LG GSA-E60L

o dzięki i ceny nawet przystępne... myślicie, że go to ucieszy? czesto nagrywa komuś płyty bo komponuje piosenki, skleja teledyski itd, przydałoby mu się chyba... grafikę na nadruk na płytę też robi i potem jeździ do brata, który ma taką drukarkę, lepiej by było, żeby miał swoje chyba...

Gość Dziwnie się z tym czuję ale...
....:::: Mężowi tajemnicy uchyl rąbkę , czule rzeknij --- kochanie zamknięty był dział elektryka dlatego udałam się do muzyka i kupiłam trąbkę ::::.....

Gość nadruki to Asusy maja na pewno
ja bym sie bardzo ucieszyla! Ucieszy sie na bank ;)

jesli bedzie z tego czesto korzystal to na bank sie ucieszy a z firm to generalnie wszystkie sa na podobnym poziomie, wiec porownuj parametry