marta84 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Witam, moze Wy mi pomozecie. Bylam dzisiaj u ginekologa na wizycie, staram sie od 6 m-cy o dziecko bez skutku. Pani doktor zasugerowala ze moge miec problemy hormonalne na podstawie tego ze mam problemy z tradzikiem, waze kilka kg za duzo(65 przy 165cm), mam zapalenie w okolicach bikini po depilacji. jaki hormon odpowiada za te objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tak bez badań Napisano Grudzień 7, 2009 kazała ci samej zgadywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta84 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Nie no badanie bede robic za jakis czas, w odpowiednich dniach cyklu. ja sama sie zastanawiam co to moze byc. moze ktoras z Was miala podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Grudzień 7, 2009 http://www.dzikimietek.com/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=59 Ciekawy artykuł na temat hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vosa 0 Napisano Grudzień 7, 2009 Przystaw okolice bikini do monitora i naciśnij "enter". Odczekaj 30 sekund. Postawimy diagnozę na odległość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach