Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paliwoda999

czy telefon stacjonarny nadal jest drogi?

Polecane posty

Gość paliwoda999

jw

Gość paliwoda999
jak to?? nie korzystałaś nigdy z telefonu stacjonarnego??

myslisz o tpsa - to zapomnij mozesz korzystac z bramki woip - smieszne oplaty, bez abonamentu

Gość jaka jesteś
abonament jest dość drogi

Gość ja powiem tak ....
nie wiem jak wyglądają koszty teraz jakieś 4 lata temu zlikwidowałam tel. stacjonarny i wszyscy w domu przeszli na komórki bo wychodziło taniej no i zawsze byliśmy uchwytni a tak zdarzało się że całymi dniami stacjonarny był nie używany a ja musiałam i tak płacić za to że stał sobie na półce ....uważam że w dobie gdzie królują tel komórkowe stacjonarne się zwyczajnie nie kalkulują no chyba że kogoś stać na to

Gość junker
ja używam stacjonarki w pracy - i z tego co widziałam to w tp są w sumie tanie polączenia - my płacimy za połaczenia na komórki po 26 groszy więc chyba nie jest to dużo... Jestem tylko ciekawa czy tak jest też dla klientów indywidualnych?

Gość telecom
oczywiscie ze nie w tp obnizaja caly czas koszt abonamentu najtanszy to 34 zl w umowie na dwa lata jest bez darmowych minut jezeli ktos chce do nete i do odbierania polaczen najleopjej go polecam jesli kto hce inny to tutajhttp://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/telefon_domowy/ polaczenia juz od 0,7 gr. za min

Gość kotek00701
caly czas drogi 34 zl to ja za 20 mam zl mam komorke i moge dzwonic a nie tylko odbierac tp to zdziercy

My mamy w domu, jak nie mamy nic na koncie w tel komórkowych to korzysamy wtedy.. Stacjonarny praktycznie co chwile dzowni .. Rodzina, znajomi rodziców, jak nie moga się dodzwonić na komórki to na stacjonarny, także u nas jest używany i potrzebny raczej. Mamy tel stacjonarny +internet z tp i płacimy za to gdzieś 150 zł.

Gość telecom
ja mam neta 6 mg i abonament 34 + rozmowy bo nie mam komurki razem gdzies 180 zł jak na mnie to nie jest duzo!!!

Gość telecom
nie wiem ile kosztuje komurka i nie chce wiedziec bo komurka promieniuje i ja nie chce komurki najlpiej oplaca sie wziasc tp wszystkim polecam

Gość szósta żona Henryka VIII
ja mam telefon w Multimedia i płacę koło. 42 zł w tym mam 3.000 minut darmowych w całej Polsce+kilka krajów europejskich +komórki w USA (na tym mi najbardziej zależało) Nie uważam żeby to było drogo.

Gość telecom
tp jest najtansze i najlepsze a reszta to konkurencja nie zamienie na nic tp gorą