Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czastopieniądzaczasemwięcej

nie usuwać mnie stąd jak piszę o Bachledzie!

Polecane posty

Ale oberwiecie za to, że Farel zostanie samotnym ojcem. Pewnie papiery będą, ze dziecko jest matki jego i tyle. Czyli że matka zrzeka się praw do dziecka dostanie Bachleda papiery na koniec i że niby to będą odkręcać jej powiedzą, a odkręcą tyle, że papiery wyślą faksem i niech to prawnik odkręca a co podpisywała to chyba wie. I tyle dziecka zobaczycie wszyscy. W gazetach :( I po co to wszystko? A polityka będzie proarabska bo Arabowie takich rzeczy nie robią i siedzą całymi rodzinami na tym zachodzie. Są zgnili, ale mają te rodziny, a wy już nikogo nie oszukacie, że macie rodziny. Takie jak i na zachodzie. A za dziecko oberwiecie bo to jest tylko przez to, że Farel siedział w Hollywoodzie, że on tam przyjechał, a normalnie powinno go tam nie być. Powinien mieć tam chałupę i to wszystko. A on tam grał. Co on tam robił tego dzis nikt tam nie wie. Wszystkich oszukiwał, że jest z Irlandii. Dosłownie. No to czemu on sie nie ożenił? Wiecie już? Zgadnijcie. To po prostu banalnie proste :(

Ale powiem po swoich przeżyciach róznych przez ostatnie 10 lat zmieniłam się tyle, że przerzucam się na Arabów. Naprawdę. Tak jak w podstawówce. Bo tak. Bo to jest najwyższa kultura wschodnia. Tak jak Angliki to najwyższa kultura zachodnia tak te Araby na wschodzie są wyższe od Żydów pod względem kultury. A Zyd , który sie przerabia na inną narodowość i udaje kogoś innego to jest PIEKŁO. Bo oni mają być tacy jak Arabowie, a się kryją, oszukują, zwodzą ludzi. Mnie też oszukali. I Chrystus jak żył to im zawsze skądś tam kazał wracać do izraela bo oszukują pogan i nie mają wiary. A tu? To samo. Oszuści zamaskowani. I Arabowie są od nich i tak lepsi bo się tak nie dali pociorać, że do pieca pójdą. Bo mają wiarę lepszą. Wierzą w ten Koran, a oni już nic tylko kasa i taki koniec mieli :( Ja już Zydów nie znoszę, ewangelików też, prawosławnych też, zostają mi Arabowie jeszcze. I uważam , że są najsprytniejsi bo czemu ewangelicy nie mają rodzin normalnych już ani wiary. Bo są ewangelikami właśnie. I tak już są ogłupiali. I ja to rozumiem już. Dlatego już zostanę katoliczką i tyle .

Gość sppp
ale jak sie opisał

Dostaniecie za Żydów bo są straszni i nie szanują dzieci, a wy dalej z nimi się zadajecie. Nic nie wyciągacie wniosków. Jak ta Francja. Też dostanie po ryju za tego Sarko ich wsapniałego , który po co on tam się miesza w tego Polańskiego - ta jego piękna głupia jak trep, a on w tym wszystkim. No pozyjemy zobaczymy. Na razie nic mu nie zrobią, ale chyba za to już ma po karierze dalszej. I dobrze. Głupi idiota. Choć mogę się mylić. Po co się strącać w artystów. Jeszcze we Francji? W US to pieniądze ale we Francji? Chyba se zasmolił wszystko. No ale jak tak lubi baby? Nie żeby mu zawiścili, ale... ? No jak to wygląda, dobrze? A wy tylko Żydzi i Żydzi i przez was idą do piekła tu. Przeze mnie nie. Ja już się pożegnałam z Żydem mafiozem jak dla mnie. A też był obrzydliwy. Ale nie może mi niczego zarzucić. A ja jemu tak . I to dużo :(

Po co ten Polański się tak ciągle smieje, nie? on przez to stracił. A ta żona se coś tam myślała, a tu jego nie ma nigdy. I po co to sie tak śmieje. Zrobili se z niego Amerykańca. I tylko przez to. Tak jak ja - choć mi daleko do takiej kariery. :( Amerykańca... debile :(

Mindy nie zrobiła za dużej kariery. Niekóre piosenki ma dobre. A tego Sarko wyrzucą ja myślę. Bo Bruni nie ma dzieci to mu styknie. Jeszcze jakby dziecko miała, ale nie. No to nie i spadaj. Przez to było , że Bruni jest w ciąży. No i dobrze i będzie spokój. Bo by mogło sie zakurzyć znowu. Póżniej dadzą jakąs babę na pewno. I tyle.

Gość życie jest nowelą
Mindy witaj :D Korniku 👄

Ale musicie przyznac , że w całym tym Panu Tadeuszu Zosia to jedyna postać zupełnie pozytywna, nie? Ani tam do tego Hrabiego ani do nikogo. Ot taka sobie Zosia... za mąż ją wydali i tyle. A Bachleda? Czemu jej nikt nie wydał za mąż? I to wszystko co chciałam napisać a nie skłamać :(

Gość a jakże
I tutaj widać tolerancję dla ludzi chorych psychicznie.:( Nie przeszkadzają Wam obleśne tematy o kupach, analach itp. ale tematy zakładane przez tę osobę są dla Was nie do przyjecia. Przecież nie musicie wchodzic i tego czytać. Wstyd kafeterianie, wstyd.

Gość sesemese
zgadzam sie z "a jakze" :-) omijajcie temat i tyle dziewczyna pisze i nikomu nic zlego tym nie robi dajcie na luz!

Gość nahradza
up

autorko droga, na taką dolegliwość jak twoja pomaga wibrator, albo sesja w studio sado-macho, odprężysz się i nie będziesz więcej truła o kimś, kogo mało kto zna......

Gość widze słonce
a pisz ,mi nie przeszkadza:)

Gość OWIECZKA WRACA