Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoczonadiablami

Zostalam oszukana.

Polecane posty

Gość otoczonadiablami

Zostalam oszukana przez pracodawce, ktory obiecal mi cos innego, dzis przychodzac do pracy zobaczylam, ze zlote gory wygladaja inaczej,. Zmieniono mi miejsce pracy, jestem pewna, ze przyczynily sie do tego osoby, ktore za bardzo przezywaly moj dobry wyglad i ogolna klase, widocznie juz na mnie nie mogly patrzec bo zal im dupe sciskal. Najgorsze jest, ze siedzialam w wydziale, gdzie jest idiotka, ktora jest konfidentka i nagrywa rozmowy na telefon i ona tam zostaje a ma indywidualne stanowisko, a ja bede przeniesiona do innego budynku. Po prostu zal. Nie wiem co zrobic, ale zastanawiam sie nad wymowieniem. Po prostu zal jak pomysle jak zostalam oszukana, dla tych grubych, krzywych swin, pociagajacych nosami, nie uzywajacych chusteczek higienicznych, spoconych z nadwaga sie miejsce znalazlo a mnie chca schowac, zebym nikogo nie razila po oczach, pierdole za przeproszeniem za zniewage zloze wymowienie

Gość nananananananananaaa
Następna popadająca w samozachwyt . Dosyć cie mieli i wypierdolili - proste

Gość otoczonadiablami
nie wypierdolili tylko przeniesli, co ja zrobie ze jestem taka ladna i kazdy facet na mnie leci? Do tego bardzo zdolna? I zgrabna, czego nic nie moze ukryc, bo jak wor zaloze to i tak zajebiscie wygladam, ale te prosiary i tak zazdroszcza, durne krowy. Bylam mila, ale juz nie bede, zaczne im odbijac celowo chlopow popamietaja mnie sobie

Gość nananananananananaaa
jednak dziwne jest że nie wypierdolili jeszcze ciebie z takim podejsciem do siebie i ludzi :D

Gość I am so sorry for you
widocznie nie bylas taka och ach skoro cie przeniesli. Swoja droga niezla suka z ciebie

masz racje, odbij im facetow to dopiero beda mialy powod zeby cie nienawidzic :P a tak szczerze to ja pracujac w Polsce nie doczekalabym chyba pierwszej wyplaty :P jak slysze co sie dzieje to mysle ze wyj....bym szefowi z prawej po 2 tygodniach, nie wiem ze ludzie maja taka cierpliwosc :P moja siostra non stop zmienia prace bo w kazdej ktos z przelozonych chce sie z nia przespac a jak ona odmawia to najpierw premie zabiora, potem godziny zorganizuja tak ze sie mozna pochlastac, potem dowala jej wiecej obowiazkow itp. szok

Gość pomijając podejście do ludzi
i inne cechy charakteru autorki, o które wcale nie chodzi, bo w pracy liczą sie umiejętności zawodowe a nie bycie czy nie bycie sympatycznym człowiekiem - niech szuka innej pracy, która będzie odpowiadać jej ambicjom, to dobrze że nie godzisz się na wszystko co łaskawy pracodawca oferuje - pokolenie Y górą !!!

Gość rekafe
Idź pogadać z pracodawcą i wygarnij co na wątrobie ci leży Osobiście znam taki przypadek kiedy dziewczyna siała zawiść wśród współpracowników (była zbyt ładna i zbyt inteligentna), dopiekli jej jak tylko mogli a na koniec wyrzucili

Gość rekafe
dodam, że większa część jej działu to kobiety

Gość Wrom
Trzeba mieć odrobinę instynktu samozachowawczego. Bardzo ładne kobiety mają wyjątkowo małe szanse zaprzyjaźnienia się z brzydkimi "koleżankami" z pracy. Aby przetrwać pierwszych kilka lat muszą mieć dobre kontakty z facetami zanim nabiorą kompetencji a co za tym idzie niezależności. Żadna kobieta otwarcie nie zaatakuje ulubienicy szefa - 100% zwolnienie w ciągu 2 dni. Dobre kontakty z facetami nie oznaczają sypiania z nimi.

Gość otoczonadiablami
no u mnie zdecydowana wiekszosc to kobiety, oni nie moga mnie wywalic, bo nie maja za co, jestem zdolna, a i tak wykorzystuja mnie na maksa... jeszcze niedawno poszlam na szkolenie zeby wziac wiecej obowiazkow, po prostu zal. Tak sobie mysle, ze komus bardzo zalezalo, zebym nie zatruwala czyjegos prywatnego powietrza, dzis po twarzach widzialam, ze cos wisi w atmosferze, jestem jeszcze bardzo mloda, wiem, jak ciezko teraz o dobra prace, jednak uwazam, ze z moimi umiejetnosciami i wyksztalceniem znajde prace duzo lepsza i o wiele bardziej poplatna. Najwazniejsze to miec honor i nie dac, polozyc sie na lopatki. I tak mam szczescie, ze jestem tam gdzie jestem, nie mam zadnych znajjomosci, moi rodzice sa biednymi ludzmi, sama wydeptuje sobie wszystke sciezki. Najgorsze gowno jakie mnie otacza to wredne baby, jak rano wchodze to widze, ze chce im sie plakac. Nigdy sie za nikogo waznego nie uwazalam, zawsze mialam w sobie duzo pokory, moim zdaniem to ze wygladam jak wygladam nie jest moja zasluga, tylko Pana Boga, nie zadzieralam dlatego nosa, zawsze szkoda bylo mi tych pokrak, przeciez do cholery to nie ich wina, ze sa takimi pasztetami. Nie wiem skad w ludziach tyle zazdrosci, zawisci i jadu.

Gość otoczonadiablami
a tak na marginesie nie ma tutaj jakiegos mlodego fajnego faceta ktory ma firme w branzy budowlanej i potrzebowalby pracownika?:)

Gość muchomor sromotnikowy
no jasne tak se mów autorko ;P kiepska prowokacja i próba dowartościowania się raczej ci nie wychodzi

jaaaaasne bo ci ktoś uwierzy acha panieneczko a ile ty masz lat może się lepiej za lekcje weź co i przestń sobie marzyć...o urodzie paszteciaro...z nadwagą..jak prawda jest inna wrzuć fote oblookamy

Gość otoczonadiablami
muchomor sromotnikowy nie bede cymbale umieszczac moich zdjec na publicznym forum, jeszcze mi nie odbilo zapewniam cie jednak ze na pewno to co pisze nie jest prowokacja, i niczego nie wyolbrzymiam zapewniam cie rowniez ze nie tylko brzydkim jest zle, moze pieknym i bogatym dobrze, ale na pewno nie pieknym i biednym

Gość otoczonadiablami
mam cwiercwieku i zdazylam juz poznac rozne strony zycia, niestety to ludzie kreują rzeczywistosc

hahahaha zdradziłaś sie hahahahahaha bo kto normalny zakłada takie głupie tematy na forum jak kafe hahahaha

Gość otoczonadiablami
nie potrafie założyć czarnego nicka a obsługa kompa zajeła mi sześć lat

Gość otoczonadiablami
jeżdżę na szmacie w tesco mam problemy sama ze sobą

Gość otoczonadiablami

Gość otoczonadiablami
a jak sie robi czarny nick i wypad podszywie ja mam 12 lat :P

Gość otoczonadiablami
sam spierdalaj ja mam 5 lat i spać nie mogę po bajce

Gość otoczonadiablami
no no ładnie ładnie

Gość otoczonadiablami
muchomor sromotnikowy wiesz co wydaje mi sie ze te siedem czy osiem podszywow pode mnie napisales sam hahahaha nie wiem co ci dolega ale powienienes popracowac nad soba

Gość do otoczona diablami
wiesz ja też znam taki przypadek że ładną baby dosłowwnie doprowadziły do depresji- w końcu sie zwolniła- wiesz ale tutaj nie ma sensu pisać żeś ładna- tutaj nie masz prawa napisać tego- doradza się tylko pasztetom - ładnej kobiecie nikt nigdy nie współczuje- trzymaj się- wyrobisz się jeszcze- doświadczenia nabierzesz a urody nikt cci nie zabierze i zawsze jak tamte babiszcza cię będa widziały to im coś w dołku ściskać będzie z zazdrości

Autorka jest z urzedu miejskiego czy starostwo powiatowe? hmmm? przeciez tam pracuja sami karierowicze i całe rodziny, plotki i kawka...zazdrosc, zawisc i jeden drugiego by utopil w łyzce wody ;) ot urzędasy..

Gość Pani od rekrutacji
Koniecznie złóż wymówienie i oszczędź im Twojego widoku. Widać po Twoim topiku co sobą reprezentujesz. Jeśli to nie agencja modelek to wygląd Twój nie ma nic do znaczenia - powinien być schludny, adekwatny do wymogów jakie stawia firma. Złote góry Panno to są w bajkach.

taa, to musi byc panstwowka:o szukaj pracy w prywatnej firmie, najlepiej w duzej. nie bedziesz czuła się osamotniona ze swoją pięknością:P teraz jest pełno młodych absolwentek, na pewno znajdzie się jakaś jedna choćby zbliżona do Twojej majestatycznej urody :classic_cool:

Gość otoczonadiablami
mam nadzieje ze moje dobre serce zostanie docenione, a wszystkie baziliszki jeszcze bardziej zbrzydna