Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otoczonadiablami

Zostalam oszukana.

Polecane posty

Gość otoczonadiablami
jestem maciek i też mam 12 lat

Gość straszny film widziałem
no i na co Ci to na kafe każdy z każdego leje ;) nie wiesz o tym tu mało kto pisze poważnie ;)

po drugie dlaczego próbujesz się anonimowo dowartościować :P ja cie nie rozumiem a już napewno nie zazdroszcze i tak jesteś żałosna moim zdaniem

Gość otoczonadiablami
pracuje w placowce oswiatowej jako kadrowa choc wyksztalcenie mam zupelnie inne jednak faktem jest ze jest to administracja panstwowa

Gość otoczonadiablami
widac ze niektorzy tutaj nawet czytac ze zrozumieniem nie umieja - nie probuje sie dowartosciowac, tylko najzwyczajniej w swiecie sie zale, bo stala sie dla mnie krzywda, zawsze jak mysle ze jest dobrze, ktos maci, i mi przeszkadza, kopie pode mna dolki... doswiadczam tego od najmlodszych lat, juz w poodstawowce byla taka sytuacja, ze nie zdalam z 2 do 3 klasy podstawowki z nagroda, bo pani wychowawczyni postawila mi z zachowania 3!!! Takiemu maluchowi, w dodatku bylam bardzo grzeczna, moze za bardzo. Co sie dlugo, dlugo pozniej wyjasnilo, nauczycielka powiedziala wprost mojej mamie, ze musiala tak zrobic, gdyz dyrektorki przyjaciolka nie lubila mojej matki i chcac sie zemscic blagala ja, zeby mi nie dali nagrody. Kurwa na malym dziecku sie mscic. Zawsze blisko mnie znajduje sie jakas wredna kreatura, ktora obrzydza mi zycie

Gość do tej od diabłów
kogo to obchodzi? mnie nie widzisz ,że twój żałosny topik upadł??

no to jak masz pecha to trudno może zajmij się lepiej pozytywną literaturą a nie pisaniem swoich żali bo to ci nie pomoże raczej http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=0 zapraszam topik sie trzyma od 2004 roku może coś ci ludzie pomogą