Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okres a test test a okres

okres a test, test a okres

Polecane posty

mam pytanie, czy to że dostałam okres a test pokazał wynik negatywny to oznacza, że nie jestem w ciąży? Wiem, że pytanie może idiotyczne ale zastanawiam się czy okres może jakoś wpłynąć na wynik testu. Bo mam jakieś dziwne bóle brzucha, piersi pęcznieją a do okresu dwa tygodnie. Przy poprzednim też tak miałam ale sam okres był dziwny bo trwał 2 dni, potem 1 dzień przerwy i znowu 1 dzień okresu. Nigdy tak nie miałam... Proszę poważne odpowiedzi

dodam jeszcze, że robiłam test w drugi dzień okresu i tydzień po okresie - ten ostatni 5 tygodniu po stosunku - oba negatywne.

Gość cium rum rum
jak masz okres to znaczy ze w ciązy nie jesteś

Gość cium rum rum
ja już bym chciała okres, bo już mi sie tydzień spóźnia i to jest problem, choć przed wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny... dlatego ciut się denerwuję

ale nawet jeżeli był taki dziwny? nigdy tak nie miałam, żeby był dzień przerwy bo najpierw 2 pełne dni, potem ten 1 dzień przerwy no i znów 1 dzień okresu. a czy ciśnienie może jakoś wpłynąć na to bo miałam wysokie

Gość cium rum rum
no pewnie ma znaczenie. ja czasami tez tak mam, ze pare dni mam okres potem jeden dzień przerwy juz się ciesze ze koniec a tu niespodzienka, tyleze ja mam bardzo niskie ciśnienie. Gdy jest ciąża nie ma normalnego krwawienia, moze się pojawic plamienie, doslownie. Myśle, że nie masz się czym martwic:)

a w takim razie, skad te bole brzucha/podbrzusza i pęczniejace piersi? jak do okresu jeszcze nie cale dwa tygodnie? juz zwiastują okres, z reszta tak mialam ostatnio ale wczesniej nigdy... chyba ze panikuje nie potrzebnie a hormony robia swoje

Gość cium rum rum
organizm kobiety to jedna wielka niewiadoma. Mówisz, ze do okresu jeszcze dwa tygodnie, moze to owulacja. Ja mam taką owulację czasami, że az mdleje z bolu