Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hi-da

Potrzebna pomoc w metamorfozie!!!

Polecane posty

Gość Hi-da

Witam. Jestem młodą dziewczyną ale mam bardzo niską samoocenę i w swoich ciuchach wyglądam jakoś tak bezbarwnie i nie ciekawie. Taka typowa szara myszka w jeansach i koszulce. Postanowiłam coś z tym w końcu zrobić, ale kompletnie wie wiem jak. Dlatego proszę was o radę. Nie znam się na dobieraniu rzeczy tak żeby do siebie pasowały. Nie wiem jakie kolory i fasony można ze sobą łączyć a jakie nie. Nie umiem dobierać dodatków, butów, torebek, rajstop i biżuterii do reszty stroju, ani pod względem koloru ani rodzaju. Nawet koloru lakieru do paznokci nie umiem dobrać. Chcę wiedzieć wszystko co powinnam wiedzieć, żeby dobrze wyglądać a nie jak pajac. Potrzebuję rzetelnych, wyczerpujących rad, konkretnych przykładów, takiej powiedzmy „instrukcji obsługi dla debila”. Wiem, że takie głosy rozpaczy pojawiają się tu dość często ale, jestem już zdesperowana i jesteście moją ostatnią deską ratunku. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam.

Gość kawa_malinowa
Przydałaby Ci się pomoc profesjonalisty... Skontaktuj się z jakąś stylistką, która się na tym zna... Tu masz namiary: http://tnij.org/stylistka

Gość drasklica
moge ci pomoc. chcesz?

Gość drasklica
jestes?

Gość Hi-da
pewnie że chce pomocy drasklica.

Gość drasklica
masz gg? daj nr to sie odezwe

Gość napisz jaka masz sylwetke
wlosy, karnacje, najlpewij wstaw zdjecie ( mozesz zaslonic czesc twarzy ), bo trudnoo inaczej radzic