Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e3tfrg5nhy6uy6t

Czy wypada się tak ubrać na pierwszą randkę?

Polecane posty

Gość e3tfrg5nhy6uy6t

Spotkanie w godzinach wczesnopopołudniowych (ok. 16), kawiarnia. Chciałam włożyć małą czarną przed kolano (mniej więcej do połowy uda, rękaw 3/4, niewielki dekolt, dopasowana w biuście, talii i biodrach, materiał średnioelegancki), szare rajstopy z retro wzorkiem, czarne buty, srebrną delikatną biżuterię. Włosy upięte w luźny kok (mam naturalnie kręcone). Nie będzie za elegancko? Mam 20 lat.

Gość e3tfrg5nhy6uy6t
pierwsze spotkanie rzecz jasna z nowym facetem, a nie pierwsza randka w moim życiu :P

Gość bardzo ładnie i kobieco
popieram

Jezeli facet lubi eleganckie kobitki i sam jest typem luznego elegancika to całkiem fajnie mi sie podoba :) on na pewno bedzie oczarowany :)

Gość Ewaldi
pięknie :) ale wolałbym Ciebie zobaczyć w cielistych rajstopach

Gość mała czarna oznacza sukienkę
impotencie

Gość cycuszki ma OK
nie zwracajcie uwagi na tego chorego wyżej

Gość e3tfrg5nhy6uy6t
Faceci, którzy nie odróżniają sukienek od spódnic są słodcy :P Tak się zastanawiam właśnie, co na jutro uprasować ;-) On jest trochę starszy ode mnie, ubiera się raczej normalnie - ale na pewno nie dresiarsko - widziałam go do tej pory w czarnych sztruksach i czarnym golfie i jeansach i koszuli ze swetrem :) Dziękuję za miłe opinie :) Nie włożę cielistych rajstop, bo będzie mi zimno i chciałabym raczej włożyć sukienkę/spódnicę niż spodnie. W mieście w którym studiuję nie mam jednak wszystkich ciuchów :P, a randka wynikła spontanicznie i nie przywiozłam sobie czegoś specjalnie na tą okazję, więc kombinuję:)

Gość będziesz wyglądać super
trzymamy kciuki :)

Gość mysle ze czarne rajstopy beda
lepsze, ja dzisiaj ubralam szare retro z wzorkiem do czarnej spodnicy i wygladaly nieciekawie. reszta OK.

Gość Ewaldi
szarych nie zakładaj, czarne do czarnego to będzie trochę cmentarnie , trochę kontrastu proponuję , pomyśl nad szalem albo chustą , trochę koloru wprowadź , chciałbym Ciebie zobaczyć :)

Gość e3tfrg5nhy6uy6t
Dziękuję 🖐️ To miło, że ktoś w ogóle się zainteresował:) Boję się, że cała na czarno będę wyglądać pogrzebowo :P Rajtki są jasnoszare, takie popielate w czarny wzorek. Może znajdę takie na allegro i pokażę :)

Gość e3tfrg5nhy6uy6t
Myślałam o czymś w stylu tych (nie są identyczne, ale podobne): https://ssl.allegro.pl/item838055299_rajstopy_veneziana_penelope_40_den_blyszczace_3.html albo dokładnie takich https://ssl.allegro.pl/item840358921_jedyny_taki_wzor_rajstopy_calzedonia_4.html#gallery Mam jeszcze takie, identyczne, ale w tych czułabym się głupio :P https://ssl.allegro.pl/item838055237_rajstopy_veneziana_anette_20_den_wzor_z_tylu_2.html No ewentualnie mogą być czarne, ale nie kryjące, w czarny rzucik kropeczek (moje są z innej firmy, ale podobne) https://ssl.allegro.pl/item843784256_rajstopy_w_kropki_kropeczki_15_den_czarne.html

Gość iveccciaa
bardzo ładne, obie pary.

Gość e3tfrg5nhy6uy6t
cycki mam jedne i nie mam dylematu, które włożyć :P

Gość nic nie wiem o kobietach
Chciałam włożyć małą czarną przed kolano jeśli to taka jak tu : http://www.youtube.com/watch?v=3JSJ4jjMdNU (ma ją na sobie Charlotta ) to wkładaj śmiało , bo jest to strój na każdą okazję ,choć teraz trochę zimno :)

Gość e3tfrg5nhy6uy6t
Moja ma rękaw 3/4 i jest trochę mniej obcisła i z nieco grubszego materiału:)

tym lepiej bo nie będzie Ci zimno :)

Gość e3tfrg5nhy6uy6t
Więc tak się ubiorę, a jutro wylosuję rajstopy:P Wogóle się nie denerwuję-to dobrze?:O

Powinnaś się cieszyć a nie denerwować :) stresować to się możesz nieładna fryzurą . A czarna sukienka , taka grubsza jest ok. Elegancka ,skromna , nie będziesz się świeciła jak dyskotekowy lachon :)

wez te pierwsze szare, moim zdaniem sa najlepsze z tych co pokazalas i beda fajnie pasowac do calosci