Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucking_balls

ROBIENIE LODA

Polecane posty

Gość sucking_balls

pytanie do kobiet : jak sie czujecie kiedy facet podczas kiedy robicie mu loda przejmuje inicjatywe nad waszymi ruchami i rekami wymusza rytm i glebokosc wkladania fiu.ta? bo mnie to upokarza, czuje sie jakby mnie ponizal, moze przesadzam ale nie jest to dla mnie przyjemne kiedy wpycha mi go calutkiego do polowy gardla, kiedy nie moge oddychac i staram sie opanowac odruch wymiotny :/ dodam, ze uwielbia robic mojemu mezczynie laske i robie to z wielki zaangazowaniem bardzo to lubi, wszystko jest cudowe kiedy mam nad tym jakas kontrole, ale czasem zdarzaja mu sie taki zagrywki, a ja sie wtedy czuje jak gowno jakies :( tez tak macie?

Gość becky
tak mj facet tez tak robi ale ja to lubie:P on nad tym panuje tzn nie wyrzadza mi krzywdy, jesli zaczynam sie krztusic to puszcza moja glowe:D

Fajnie , że lubisz mu loda robić, a on tak sie zachowuje bo potrzebuje mocniejszych doznań i nawet chyba nie zdaje sobie z tego sprawy jak ty to odbierasz. Myślę że powinnaś z nim o tym porozmawiać, najlepiej sobie to wyjaśnić.

jak on przejmuje kontrole i czujesz ze sie dławisz to poprostu zwolnij troche tempo i wyciagnij penisa przeciez nad tym Ty tez masz kontrole i mozesz w odpowiednim monencie zareagowac to nie jest tak ze on pcha a Ty masz lzy w oczach- bez sensu. Ja lubie jak facet przejmuje inicjatywe ale ja tez to kontroluje zeby nie bylo takich szopek

Gość Psi pas z trzczewa konstancina
Jak Tobie robi minete to tez pewnie nie panujesz nad swoimi ruchami i kajasz sie w rozkoszy i wijesz. Tak samo facet dla zintensyfikowania doznac sam rusza. Powiedz mu ze Cie to wkurwia i troche niech opanuje ruchy bioder. Do niego gadaj, nie do nas