Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiolkaaaaa

Sponsoring po warszawsku seks za doładowanie telefonu

Polecane posty

Gość Fiolkaaaaa

Hej, szukam sponsora. Albo zrobię pokaz za doładowanie telefonu - dostaję wiadomość w portalu Czateria.pl. W oknie z kamerą pojawia się ładna buzia. - Mogę się masturbować, dotykać, wypinać. Doładować telefon musisz od razu Małgorzata: Włochy za ciało Ma 45 lat. Jest główną księgową w jednej z międzynarodowych korporacji z siedzibą w Warszawie. Umawiamy się na Starówce. Odchowała dwójkę dzieci. Studiują za granicą. Z mężem rozwiodła się sześć lat temu. Twierdził, że jest mało atrakcyjna. Małgorzata jest elegancka i wysportowana. Od roku chodzi regularnie na fitness. W portalach SponsoraSzukam.pl w Gumtree.pl szuka mężczyzny, który wybierze się z nią na wycieczkę do słonecznej Italii. - Czemu chcesz jechać? - pyta - Nigdy nie byłem we Włoszech - kłamię. Jednak Małgorzata od razu mówi, że mnie nie weźmie. Nie jestem w jej typie. Mówię, że mam znajomych i jakiegoś mogę jej polecić, gdy powie, kogo szuka i czego wymaga. Jej typ to dobrze zbudowany szatyn. - Musi być hojnie obdarzony przez naturę - zaznacza. Jeśli będzie miło w łóżku, może zaproponować stały układ. - To musi być przystojny facet, a nie chłopiec - podkreśla. Chodzi jej też o to, żeby mogła wyjść z nim na drinka z koleżankami, które też mają utrzymanków. Jedna z nich kiedyś "wypożyczyła" jej swojego "przyjaciela". - Dawno nie uprawiałam tak dobrego seksu. Po rozwodzie przestałam wierzyć w siebie, młodszy facet dodaje pewności - wyjaśnia. - Działa jak lifiting. Nie muszę płacić za kosmetyczkę, mogę płacić za młode ciało. Co sądzicie o takich kobietach???? http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7333296,Sponsoring_po_warszawsku__seks_za_doladowanie_telefonu.html

Gość serek_homogejnizowany
lubię dotykać czipsy.

Gość Krystian.
JA TO LUBIE MOCNO ANALU ZAKOSZTOWAĆ, A PUŚNIEJ ZROBIĆ SIKU DO NIEGO HIHIH ; )