Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba na maxa

waze 130kg..

Polecane posty

Gość gruba na maxa

jestem zalamana..jak,gdzie,kiedy?? :-o

Gość Pelnanadziei
Jedyna rada Dieta Kwasniewskiego czyli zywienie optymalne..

Gość ja ważę 110
i mam zespół policystycznych jajników :O

Gość Pelnanadziei
Ja waze 106,5 i tez mam PCOS

Gość Ty się nie
załamuj tylko weź za dietę i ćwiczenia. Od samego biadolenia się nie schudnie.

Gość Pelnanadziei
.. ale od dzisiaj koniec Jestem na diecie dr Kwasniewskiego czy Atkinsa jak kto woli

Gość Ty się nie
Dieta Atkinsa i Kwaśniewskiego to nie to samo, radze pierw poczytać a potem się brać za dietę

Gość dobra pani
ja ważę 100kg i mam PCOS- a kiedyś ważyłam 52 kg i czułam się taaaaaaaaka gruba

Gość Pelnanadziei
ups to przepraszam ,czytam juz od tygodnia na temat tych diet i wydawalo mi sie ze oparte sa na tych samych zasadach..

Gość Ty się nie
Ale na prawdę nie są. Radze poczytać dokładnie książki a nie stronki w necie bo nieźle w błąd wprowadzają.

Gość Ty się nie
A tak w ogóle to Atkinsa polecam, sporo na nim schudłam.

Gość Pelnanadziei
ok ! dzieki ,rozejrze sie za ksiazka..

Gość Pelnanadziei
..a czy moglabys tak pokrotce napisac w czym Atkins jest lepszy ,albo jaka jest zasadnicza roznica

Gość Ty się nie
Przede wszystkim w Kwaśniewskim trzeba uważać na stosunek białka/tłuszcz/węglowodany. Po za tym trzeba jeść na prawdę tłusto (tłuszcze zwierzęce głownie) co nie koniecznie każdy może. U Atkinsa spokojnie można wsunąć np kurczaka ze skórą, ale większy nacisk jest jednak na zdrowe tłuszcze. Po za tym u Atkinsa je się rzeczy o niższym indeksie glikemicznym a to też bardzo pomaga w odchudzaniu. No i jeśli przerobi się wszystkie fazy diety, to właściwie nie ma ryzyka jojo. Sama Kwaśniewskiego tylko testowałam, ale mam koleżankę która dużo na nim schudła. Najpierw twierdziła że będzie tak jadła do końca życia, potem jednak jej się znudziło i bardzo szybko przytyła. Nie chcę krytykować Kwaśniewskiego (ogólnie lubię diety białkowe i niskoweglowodanowe), ale moim zdaniem dieta Atkinsa jest po prostu zdrowsza i smaczniejsza. Może wybierz po prostu ta dietę która bardziej Ci się podoba? Na obu nie powinnaś być głodna i waga powinna nieźle spadać.

Gość gruba na maxa
nie spodziewalam sie,ze ktos napisze:) ja 3 lata temu wazylam 60 kg i mialam niedowage.Mam 178cm wzrostu.Potem zaszlam w ciaze i przytylam 40kg.Po ciazy przytylam (mimo,ze karmilam pirsia) kolejne 40..W listopadzie wazylam 139.9 a teraz sie wazylam i jest 130.3.Jestem na diecie.Ale nie jakiejs okreslonej.Po prostu mniej lekow-cierpie na bezsennosc(spie po 3 godziny na 48h.)Kiedys chodzilam na silownie,bylam wysportowana.Naderwalam miesien i sie zaczelo..Leki,rehabilitacje..:-o

Gość dobra pani
autorko współczuję ci bardzo, sobie zresztą też, smutno mi że mnie to spotyka...też cierpię na bezsenność śpię po 2godz na dobę

Gość Pelnanadziei
Ty sie nie dzieki !

Gość atak-na 60
przefikane ale spokojnie... oglądałam program o dziewczynie co ważyła ponad 200 i uważała że jak będzie ważyc 100 to będzie sczupła i nikt jej nie będzie pokazywał palcami jako potwora będzie spokojnie mogła iść do sklepu i wejść do autobusu więc 100 i ponad 100 to pikuś 30 kg można na luzie schudnać w pól roku a w rok kolejne 30 normalnie jeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! owsianka, zupka, jakieś miesko, surówka, 2 ziemniaki, kolacyjka mała zdrowe przekąski, jogurty i ćwiczyć co się da jeszcze możecie być laseczkami

Gość ten topic to na powaznie
................??????????? 130 kg? sporo jesli to prawda

Gość gruba na maxa
Tak,tylko ze u mnie tego az tak nie widac.Lekarze mi mowia,ze mam ciezkie kosci i jestem wysoka.Kazdy nie wierzy jak mowie ze az tyle waze,daja mi jakies 100kg nie wiecej a nawet mniej:)

Gość atak-na-60
130 to nie jest dużo, 200 to jest dużo

nie bierzcie sie za diety cud - po ich zakonczeniu rzucicie sie na jedzenie i efekt jojo murowany - jak jest sie chorym to sie idzie do lekarza, jak ma sie nadwage to idzie sie do dietetyka - poczytajcie topik o naturehouse - duzo pozytywnych opinii

Gość gruba na maxa
niegdy nie stosowalam zadnej diety cud i niegdy nie bede korzystac z zadnych herbatek itp,bo i tak mam zdrowie zniszczone..Korzystam z pomocy dietetyka,chodze do niego co pol roku,nie czesciej.bo nie stac mnie na to.Mam chora watrobe od lekow,wiec u mnie jest to troche skomplikowane

Gość frentii
Nie stosuj zadnych diet optymalnych, atkinsow czy innych bzdur, nie schudniesz dzieki nim na stale. Idz na strone Vitalia.pl, tam znajdziesz wiele dziewczyn takich jak ty, ktore chudna pieknie bez zadnych wspomagaczy.