Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STARA DUPA W TRAWIE

Nie potrafię sobie poradzić z zazdrością.

Polecane posty

Gość STARA DUPA W TRAWIE

Nie przelewam jej na niego, ale za to niszczę samą siebie. Od października poszedł na kolejne studia uzupełniające, kierunek niestety taki, że w grupie prawie same kobiety, a pewnie po tym semestrze zostaną same baby, bo faceci wybierają wszystkie inne kierunki byle nie to... Kiedyś nie byłam taka zazdrosna, ale parę przykrych sytuacji plus lata słuchania o zdradach innych (na kafeterii co drugi temat do zdradziłem, zdradziłam, chcę zdradzić) podburzyły moją wiarę w związek. Boję się stracić ten związek tak bardzo, bo naprawdę kocham. Ale z drugiej strony jak można kochać i nie ufać? Tylko, że tak mało spotykam ostatnio osób godnych zaufania, że w ogóle wątpię w to, czy komukolwiek warto jeszcze dzisiaj zawierzyć... I tak w każdy weekend przeżywam samotną gehennę walcząc z natrętnymi myślami. Próbowałam zająć się czymś innym, nawet pracę przenoszę na weekend, niestety na nic się to zdaje. Najchętniej bym się wyłączyła... Pewnie się zaczną za chwilę epitety o tym jaka jestem głupia itp. Nie przeczę. Ale musiałam to z siebie wyrzucić.

Gość STARA DUPA W TRAWIE
A myślałam, że tylko ja się tak beznadziejnie męczę...

Gość nananananananananaaa
nie moze tylko na pewno

Gość STARA DUPA W TRAWIE
A jaki Ty masz dokładnie problem? Jak to się u Ciebie zaczęło? Napisz jeśli chcesz oczywiście.

Gość STARA DUPA W TRAWIE
Ale podobno głupi ma szczęście, więc czasem głupota bywa błogosławieństwem, jak nieświadomość...

Gość ziolone fijołki
wiecie co ale nie ma co na poważnie brać czyichś problemów z kafe bo sie można tylko zdołowac