Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnn

czy tabletki anty może przepisac tylko ginekolog?

Polecane posty

Gość nnnnnnn

koncza mi sie i nie ma miejs juz u ginekologa. moge iśc po receptę do zwykłego lekarza?

tabletki moze ci wypisac kazdy lekarz, nawet weterynarz (tylko wtedy przepada zniżka jesli bierzesz refundowane). natomiast nie kazdy lekarz chce to wypisywac. ale jak wyłożysz ze to wyjątkowo itd to nie sadze zeby Ci ktos problemy robił.

Gość Spadłam
nnnnnnn Nie rób tu nikogo w bambuko ! W rejestracji prosisz,ze chcesz receptęi mówią kiedy masz ja do odbioru,nie trzeba wizyty u gina.

Gość ja powiem tak ....
dokładnie zgadzam się ....przecież ja też nie latam za każdym razem do mojego ginekologa po receptę tym bardziej że wypisuje mi tylko dwa opakowania na raz ....ja jak potrzebuję następnych dzwonię do poradni ginekologicznej mówię do jakiego lekarza chodzę i że potrzebuję receptę zawsze mam do odebrania na drugi dzień w rejestracji ale zdarzyło mi się że raz wypisał mi receptę mój lekarz rodzinny

Gość jezeli gin przepisuje leki
hormonalne (a nie endokrynolog, po wczesniejszym zrobieniu badan czy mozna i z pozniejszym monitorowaniem czy nie szkodzi) to moze je przepisywac kazdy, nawet dentysta. Ale w takim razie polecam zebyscie na wlasna reke badaly poziom hormonow, bo to sa SILNE leki majace skutki uboczne i zmieniajace cala gospodarke hormonalna organizmu.

Gość nnnnnnn
no własnie dzwoniłam do przychodni, to baba powiedziała mi, że sie tak nie da i potrzebna jest wizyta. dajcie spokoj co za kraj.

Gość nnnnnnn
dzieki na pomoc bedę teraz walczyła u lekarza internisty