Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwusekk

jakie macie sposoby radzenia sobie ze stresem?

Polecane posty

Gość nerwusekk

bo ja nie wiem co robic...kazdy malutki problem powoduje szybsze bicie serca, dusznosci w klatce piersiowej i czasem bole glowy :( pomozcie...

Gość tomaszowaty
ja biorę antydepresanty - są naprawdę super :-)

Gość a jakie bierzesz

Gość chcę ćwiczyć
ja wlasnie tez mam z tym ogromny problem jestem non stop zestresowana co sprawia ze zaczynam wpadac w depresje i dlatego postanowilam sie zapisac na aerobik.zaczynam od nastepnego tygodnia... podobno ruch jest najlepszy na stres

Gość tomaszowaty
Efectin 150. Brałem też Zoloft 100mg i był oki. Był moment, że dodatkowo Lamotrix, ale to była przesada

Gość upuppppppppppppppppppppppp

mam ten sam problem i nerwy spowodowaly u mnie wiele dolegliwości, które muszę teraz leczyć :( oczywiście masz typowe objawy nerwicy... ja leków nie chce zażywać, najlepszy uważam że jest sport..

Gość pyt odp
unikaj lekow tak dlugo, jak mozesz, najlepiej w ogole nie bierz. sport na pewno, dla rozladowania stresu, no i w ogole zdrowy na wszystko :) a oprocz tego ksiazki poczytaj na temat zwalczania stresu. i nie skap sobie wszelkiego rodzaju dzialasnosci relaksacyjnej - odpoczynek, cielpa kapiel, relaksujaca muzyka, wolniejszy tryb zycia. ludzie praktykujacy joge sa zawsze dla mnie oaza spokoju i stres jakby w ogole ich nie dotyczyl - na pewno godne polecenia.

Gość trening autogenny

Gość nerwusekk
mam nadzieje ze to jeszcze nie jest nerwica...mam dopiero 20 lat :( i w sumie nie mam jakichs wiekszych powodow do nerwow..a byle co i juz mnie dusi. chce mi sie plakac itp :(

Melisa, neospasmina - delikatny syrop, który pomaga a nie jest inwazyjny. Jednak nie wiem czy faszerowanie się czymkolwiek nawet jak ma mały wpływ na nasz organizm ma sens... Dystans do siebie i praca nad sobą i swoimi myślami. Nie jest to proste ale działa. Kilka oddechów to też pomaga ;) Brzmi banalnie ale jednak, ulubiona muzyka w słuchawkach. Positivum w skrajnych przypadkach :)

Gość sarulka30
Ja nawet ostatnio przez te wszystkie stresy które mi doskwierają spać nie mogłam nie wiedziałam jak sobie poradzić w aptece polecono mi nervomix sen i przyznam, ze pomaga ale jak rozladowac stres w ciagu dnia to ja kompletnie nie mam pojecia... czytalam o tym jak dzialaja tego typu leki na stronie https://nervomix.pl/ ale jakie macie naturalne sposoby na rozładowanie złych emocji? :(

Gość katerynka01

moim sposobem jest regularne stosowanie suplementu diety Laminina laminina-opinie.pl - bardzo pozytywnie oddziałowuje na organizm