Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

surrey

IELTS w A nglii

Polecane posty

Hej czy jest tu ktos kto zdawal IELTS w UK? jezeli tak czy moglabym proisc o jakies wskazowki gdzie sie najlepiej udac w Londynie i jak sie do niego najlepiej przygotowac? z gory dziekuje;)

Gość ja zdawalam ale
w szkocji. Generalnie kursy przygotowawcze organizowane sa w collegach wiec idz i spytaj kiedy taki sie zaczyna i tyle. Egzamin wyglada tak samo w kazym kraju wiec jak wejdzisz na strone IELTSa w necie to znajdziesz tam wiele informacji

hej, ja zdawalam, do collegow moim zdaniem nie ma sensu chodzic bo tyle samo zaplacisz za prywatne lekcje ktore dadza ci o wiele wiecej, najwazniejsze to rozwiazywac testy w kolko, moge ci dac namiar na super nauczyciela, mieszka gdzies w okolicach ealing chyba ale do mnie dojezdzal do feltham, pozdrowienia i powodzenia na egzaminie :)

Gość no ciekawe to co piszesz
nie sadze zeby prywatne lekscie kosztowaly tyle samo co kurs w collegu. jak sie przeliczy na ilosc godzin to nie ma szans ze to bedzie tyle samo albo nawet porownywalnie bo prywatnie biora najmniej 10 na h - mniej nie znalazlam

moje kosztowaly 25 za h, ale dlatego ze dojezdzal do mnie, mialam jakies 10h, koszt mniejszy niz semestr na kursie ale ucze sie tylko ja tylko moj poziom i naprawde wiecej skorzystalam (na kurs tez chodzilam przez 4 miesiace, 13 osob w grupie i wywalone w bloto 600f.) pzdr

moje kosztowaly 25 za h, ale dlatego ze dojezdzal do mnie, mialam jakies 10h, koszt mniejszy niz semestr na kursie ale ucze sie tylko ja tylko moj poziom i naprawde wiecej skorzystalam (na kurs tez chodzilam przez 4 miesiace, 13 osob w grupie i wywalone w bloto 600f.) pzdr

Gość 600 f
no to nie wiem co to za kurs byl bo ja za swoj za semestr raz w tygodniu po 2 godziny placilam nie wiecej niz 100 f. w Grupie na poczatku bylo 15 sob ale pozniej zrezygnowali i zostalo nas najwyzej 9

troche sie pozno odezwalam, ale mam nadzieje ze ktos jeszcze odpowie. nie chodzi mi konretnie o kurs do ielts-a przygotowujacy bo szczerze powiem ze nie mam czasu na to. owszem przygotowuje sie ale sama, i widzialam niektore pytania i przypominlay mi mature rozsz. z jezyka nagielksiego. na kurs nie moge isc bo juz wyslalam aplikacje do Londynu i byc moze bede zdawac egzamin 9 stycznia.wiec czasu nie mam;( mam tylko pytanie czy test jest trudny i czy sa do napisania jakies eseje?

Gość ROR
ja zdawalam ielst (wersje academic) w 2004 roku - w waraszawie z wynikiem 6,5 pkt, moj chlopak zdal (wersja general) na 7,5 pkt to ogolnie dosc prosty egzamin wiec odradzam kursy - latwo sie samemu przygotowac dla Ciebie to pewnie jeszcze latwiejsze bo mieszkasz w UK to pewnie znasz angielski lepiej niz ja;-)

Gość ROR
wejdz na strone ielts - tam wszystko masz tak, sa eseje w wersji academic

Gość ja zdawalam w londynie
w 2006 roku, kupilam sobie specjalna ksiazke do \ielts za chyba 15 fytow w WHS smth i to bylo moje przygotowanie, zdalam na 7.5 wg kurs na IELTS to strata kasy...... na pewno warto kupic ksiazke, zdanie na w miare dobra ocene bez zadnego przygotowania bedzie malo mzoliwe...

dziekuje wszystkim;) egzamin mam 9 stycznia wiec mam nadzieje ze sie uda. nie ide na zaden kurs. kupilam ksiazke wiec mysle ze to wystarczy.