Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemjakajestem0987

proszę o pomoc..o opinię i radę.... będę bardzo wdzięczna..

Polecane posty

wiem ze to nie miejsce na mój temat, ale potrzebuje rady i opinii, a wiem, że są tu dojrzałe i mądre kobietki... http://www.alcamsatcam.com/r/casio-metal-ana log-fashion-mtp-1247d-1avdf-mb_519454_r1.jpg na prezent bozonarodzeniowy kupilam mojemu facetowi zegarek: tyle sie teraz naczytalam,ze bransoleta nie, ze lepszy zegarek ze skorzanym paskiem... ze to, ze tamto. martwie sie ze mu sie nie spodoba,a tak chcialam zeby to byl trafiony prezent bozonarodzeniowy

Gość a ja powiemmmmmmmmmmmm
moim zdaniem elegancki zegarek.to wszystko zalezy kto co lubi.moj maz nie lubi ani bransolet ani paskow skorzanych:)

moj kiedys nosil na skorzanym pasku, dlatego kupilam mu dla odmiany na bransolecie..ale naprawde nie wiem co woli,bo z nim na ten temat nie rozmawialam:(

Gość lemonka86
jak dla mnie super, ale te 3 tarcze na środku mi się nie podobają.

troszke mnie pocieszylyscie.. dziękuję....

Autorko, pewnie ile osób, tyle opinii a mądrość niewiele ma do gustu... Zegarek na srebrnej bransolecie, takiej jak ta, nosił bardzo długo mój tata- nie narzekał, chyba bardzo go lubił. Ja sama z kolei nosiłam na skórzanym pasku, innego bym nie założyła... Pewnie lepiej niż ja znasz gust swojego męża i wiesz czy bardziej spodoba mu się delikatniejsza tarcza i wąski, skórzany pasek czy gruba tarcza z utrzymaną w tym samym stylu bransoletą. Do tego zegarka, jak dla mnie, tylko metalowa bransoleta, taka jak na zdjęciu, pasuje świetnie. Sam zegarek też ładny i ciekawy, po prostu musi trafić w czyjś gust. Gdyby mój mąż był zainteresowany zegarkiem, pewnie nosiłby taki na pasku jednak. Ale specjalistką nie jestem, czy ja wiem czy ja taka dojrzała i mądra? ;)

Gość cjkljaax
a ile za niego zapłaciałas, bo ja tez szukam dla swojego chłopaka? aaa i mi sie bardzo podopba:)

Nie doczytałam, autorko... piszesz że kiedyś nosił na skórzanym pasku- dlaczego już nie nosi? Zgubił/zepsuł zegarek, czy po prostu zrezygnował, bo dziś każdy ma w telefonie wbudowany? I dlaczego w takim razie decydowałaś się na bransoletę? Bo to tak jak kupować komuś naszyjnik zamiast wisiorka, jeśli wisiorki nosi... Kupiłaś już ten zegarek? To jest drogi prezent? Sprawi Ci większą przykrość jak poleży w szafie?

hmm nie wiem czemu kupilam taki, chyba poprostu by mial inny... tamten chyba mu sie zepsul ....

kosztowal 160zl:( juz kupilam

Gość lokatka
ej dziewczyno! glowa do gory :) bardzo ladny, z Casio za ta cene to bardzo fajny :)

martwie sie ze historynka mogla miec racje.. ze woli pasek... myslicie ze jesli zadzwonie jutro do firmy z rana (zaplacilam dzis wieczorem za niego) zgodza sie i oddadza pieniadze?? ze wytlumacze ze to pomylka.... watpie:(

Gość lokatka
kurcze ja bym tego nie robila chyba na twoim miejscu :/ zegarek naprawde jest bardzo fajny, a moj tata i brat maja zegarki z bransoleta i sa zadowoleni :) ja bym na twoim miejscu zaryzykowala - a noz mu sie spodoba i sie przekona :> ale to ja ;P w kazdym razie zycze trafnej decyzji :)

dziękuję..... naprawde dziękuję Ci za podtrzymanie na duchu... mam strasznie mieszane uczucia

jestemjakajestem, a kupowałaś go przez internet? Bo jeśli tak, to masz prawo zwrócić oryginalnie zapakowany towar bodajże w ciągu 10 dni, bez podawania przyczyny, sprzedawca ma obowiązek oddać pieniądze. O tej bransolecie pisałam tak, mówiąc szczerze, z doświadczenia- przeważnie ktoś woli albo bransoletę, albo pasek. To tak jakbyś lubiła chodzić tylko w kwiecistych, długich spódnicach a ktoś kupiłby Ci różową mini "żebyś miała coś innego". Bardzo rzadko, i chyba tylko ze względu na pracę, zdarza się że ktoś ubiera coś co mu nie pasuje- raczej wybieramy rzeczy zgodne z naszym gustem, trybem życia... Można się więc spodziewać że jeżeli nosił zegarek ze skórzanym paskiem, to taki właśnie lubił, taki mu odpowiada. No, chyba że ten poprzedni też był prezentem (np, od mamusi) a nosił go z grzeczności. Sama męczę się tak z portfelem od mojej mamuśki, który zupełnie mi nie pasuje i chyba niedługo ulegnie drobnemu wypadkowi... ;)

historynka, zegarek kupowalam przez internet dzis wieczorem zaplacilam,wiec moge rano zadzwonic do firmy i prosic o zwrot pieniazkow.. ja podejrzewam ze tamtem zegarek byl rowniez prezentem... malo kto teraz kupuje sobie ssm zegarek:) chcialam by mial ode mnie cos innego,niż od swojej np bylej.. HISTORYNKA, myslisz ze zwroca mi pieniadze nie przysylajac towaru gdy powiem ze zaszla pomylka? czy lepiej nie wyzykowac....

Nie musisz tłumaczyć dlaczego, po prostu kupując przez internet masz prawo oddać (tyle że przesyłka zwrotna i przelew na Twój koszt) każdy praktycznie towar, może nie jedzenie i nie taki robiony na zamówienie, ale zegarek spokojnie. Może zapytaj kogoś z jego rodzeństwa albo rodziców czy mu się spodoba? Jeśli poprzedni zegarek też mógł być prezentem, to może i ten będzie pasował?

Gość Vuota
Ależ moja droga, to się nie ma co przejmowac, zegarek jest śliczny i nie powinnaś sie tak tym martwić... Skorzane zegarki są dla starszych, dojrzałych mężczyzn w okolicach 40 i w góre, a te na bransolecie to dla takich młodszych... Moj facet, jak mu go pokazałam, tez powiedział ze fantastyczny i na pewno Twoj chlopak tez bedzie zadowolony! Poza tym taka odmiana jest miła - ze skorzanego na bransolete... Do bransolety spokojnie moze i garnitur założyc i sweter, i nie bedzie to jakoś źle wygladać w zadnym przypadku, a do skory to juz chyba raczej tylko garniak, koszula... Nie zadręczaj się tak, prezent wybrałaś super ;)

Gość sdf
moj maz tez lubi bransolety, na pasku nie nosi skorzanym. sam sobie wybieral.to faktycznie dla mlodych ludzi,taki styl.ale moj tata woli skorzane. moj brat 22letni bransolete. ja sama chetniebym sobie kupila tez bransolete,bo mi sie podobaja,a nosze wciaz na pasku skorzanym :)

Gość jest świetny
nie wymieniaj go :) nie jestem facetem ale chciałabym taki. zresztą zegarek jest jak biżuteria- można mieć różne na różne okazje. ja mam i na pasku i na bransolecie eleganckiej i jeszcze taki sportowy :) na pewno mu się spodoba

mnie się podoba.ale pewnie Ty wiesz lepiej więc Ty musisz zdecydować.mój mąż ma taki http://www.stormwatches.com/watches/mens/thunder-12609 chciał coś masywnego,tylko na jakiś czas zmienił pasek na czarną skórę.też ładnie wyglądał.zegarki na bransolecie to nic złego.o wiele lepsze to niż wieeelki łańcuch srebrny na rękę lub na szyję :/ + dres i adidasy.jakoś tego nie lubię,nie podopba mi się.

Gość a wierzycie
a wierzycie w przesąd, że się kochanemu mężczyźnie zegarka nie daje??