Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobi

Biał śluz, brak okresu 3 miesiace. co jest?

Polecane posty

Gość niewiemcorobi

w lipcu przezylam stosunek bez zabezpieczenia i balam sie ze wpadlam. Wtedy okres mi sie spoznial od lipca do wrzesnia. Byc moze ze stresu. RObilam 3 testy negatywne. zadnych innych obiawow. We wrzesniu normalnie dostalam okresu. Ale potym do dzisiaj nic... Juz 3 miesiace sie spoznia ; /. nie wiem co robic. czym to moze byc zestresowane? malo sypiam, duzo stresow w szkole. ale az 3 miesiace?. od sierpnia nie wspolzylam. Pozatym codziennie mam bardzoooo obfity bialy sluz. dosyc gesty. nie jest ciagnący. zdaza sie ze jak zapomne o wkladce to mi troche przemiekaja majtki tak go jest duzo. co to moze byc? powinnam isc do lekaza? dodam ze mam 16 lat a miesiaczkuje od 13 roku zycia.

eee... No oczywiscie ze powinnas isc do lekarza... bo stres stresem ale 3 miesiace bez okresu to jednak strasznie duzo. Uwazam ze powinnas isc jak najszybciej... Swoją drogą sex w wieku 16 lat bez zabezpieczenia... to glupota...

Gość naaataliaa
Tak, powinnaś iść do lekarza, takie upławy świadczą o jakiejś infekcji, nigdy nie wiadomo jak groźnej, więc pędem do ginekologa. Do tego jeszcze zaburzenia miesiączkowania... na pewno jest coś nie tak!