Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kojanka00000000

pszyszły narzyczony nie chce miec dziecka

Polecane posty

Gość kojanka00000000

niewiem dlaczego , ja koham dzieci a one niechce i powiedział ze nie bendzie pracował na darmozjada , koham go ale tego nie zniose ... jusz nie wiem co robic....

Gość kupić słownik
Natychmiast.

Gość kupić słownik
Natychmiast.

Gość prowooooooooo
0/10

Gość bez nicka i podszywów
akurat tak z góry stawiasz, że chcesz mieć dziecko/i? bierzesz z nim ślub tylko z tego powodu tak?

Gość ee tam słownik
zgwałć go to siem bendzie musiał z tobom orzenić

Gość ukf
kiedy w końcu ci się znudzą te ortograficzne prowokacje?:o

Gość anna_ffgdgsfsf
Też bym chciała takie co by dzieci nie chciał. Marzenie! Ciesz się! mam 25 lat i mam wrazenie, ze kazdy chcialby juz w najblizszej przyszlosci a ja dzieci po prostu nie lubie. I to jest dopiero problem! Znalezc faceta ktory by nie chcial

Gość HYZIA GYZIA
sorry ale kopnelabym w dupe takiego faceta, dla ktorego dziecko jest darmozjadem, nawet jesli nie chce miec dzieci , to takie myslenie pokazuje ze jest niezle rabniety...

Gość kojanka00000000
nie tylko ale uwazam ze prawdziwa rodzina to taka w kturej pojawiają sie dzieci ... a ja chce taka stworzyc moj chłopak ma 23 lata

Gość he-he-he-he
tesz tak uwarzam, naj lepiej bendzie jak go wezniesz na dzieciaka, poproostu postaf go pszed faktem dokonanym i jusz. bendzie mósiał sie z tobom orzenić, nie bendzie miał wyjscia. no!

Gość he-he-he-he
zrub dzióry w prezerfatywach igłom albo szpilkom, a jak bieżesz tabletki to muf, ze bieżesz a nie bież. i gotowe.

Gość kojanka00000000
niemoge mu tego zrobić nic na siłe... co mam zrobić???

Gość he-he-he-he
tfuj narzyczony nie mósi wiedzieć, że to tfoja sprafka, pszeciesz wpatki sie zdarzajom.

Gość 2-ga kobieta
no proszę cię kobieto!!! Zmuszasz 23-letniego młodego niewyżytego mężczyznę do dzieci????? ty weź się zastanów,a ciekawe ile ty masz lat co??? 20? Jeśli tak,to zmień podejście, współczuję ci,jeśli nie chcesz poczuć trochę życia,zabawy,zajebistego seksu tylko mieć dzieci...to taka nudaaaaaa,że zaraz zasnę,daj facetowi trochę rozrywki,.w łóżku i poza nim,a dopiero po jakichś 8 latach bejbik. Mówię poważnie kobietko,w tym wieku szkoda czasu na rozdartego bachora.

Gość kojanka00000000
ale ja nie chcem teraz tylko za jakies 2, 3 lata jak wesmiemy slub ... bo mamy to w plnie....

Gość dzadzudzi
widze, ze ktos sie nabral na ta prowokacje i wzial temat na serio.... :D:D:D ludzie, czy wy naprawde jestescie tak malo rozgarnieci, przeciez na 1szy rzut oka widac, ze ktos sobie jaja robi.

Gość he-he-he-he
nic tródnego, pszeciesz wpatka morze sie zdażyc i po slóbie. to weśćie slób a dziecko potem. powiec narzyczonemu, ze nie ma metody antykoncepcyjnej na 100% i wpatki sie mogom zdażyć, a dziecka nie usóniesz. i tyle.

Gość kojanka00000000
he he he--> a jak mnie zostawi bo niezniesie obecnosci dziecka... ja go koham nad zycie

Gość he-he-he-he
no hyba cie nie zostafi jak jusz bendzie dziecko, co z niego za menszczyzna by byl....prafdziwy menszczyzna mósi ótszymać sfojom rodzine. jak cie koha to dziecko tesz bendzie kohal. mufie ci, to naj leprzy sposup na faceta bo inaczej sie morze z tobom nie orzenic i co ftedy, zostanierz na lodzi. a tak jak bendzie dziecko to bendzie mósiau.

Gość kojanka00000000
daruj sobie te błędy ja mam dysortografie i nie musisz sie ze mnie nasmiewac .... nie chce go złapac na ciaze to nie w moim stylu....

Gość he-he-he-he
ja tesz mam dysortografie i nie wiem o co ci hodzi :( hcialam ci tylko doradzic, ale jak nie hcesz to nie.

Gość kupić słownik
To się nazywa dysmózgowie. Pisać nie umie po polsku, a dzieci chce robić! Też coś...