Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka19

Gdzie jest moja błona?!

Polecane posty

Gość Anka19

Nosz kurczę ale się wkurzyłam! 2 miesiące temu z moim eks miałam pierwszy raz, no i był sex ale ani nie było bólu, ani krwi i ogólnie pomyślałam, że coś jest nie tak, że może on się nie postarał, że może członka miał za krótkiego, że za lekko wchodził czy coś. I parę dni temu kochaliśmy się z moim aktualnym chłopakiem i też nic! A członka miał sporego i mocno wchodził. Nie rozumiem, może to coś ze mną jest nie tak? Gdzie moja błona kurczę?!

Gość Anka19
No to wytłumacz mi :(

Niektóre kobiety spotykają się z przykrościami ze strony małżonków przekonanych, że poślubili dziewicę (upewnionych pod tym względem przez przyszłą małżonkę). Po ślubie okazuje się, że ani bólu, ani krwawienia przy pierwszym stosunku nie ma. Mąż wyciąga z tego prosty wniosek, że żona go oszukała. Najczęściej problem nie leży w tym, że nie dziewica, ale dlaczego kłamie? I gotowe nieporozumienie małżeńskie, tym bardziej, że kobieta czuje się dotknięta niesłusznymi zarzutami. Otóż może tak być, ponieważ błona brzeżna nie stawia żadnego oporu przy stosunku. Czasem powstają minimalne pęknięcia, nie krwawiące i prawie bezbolesne, a niekiedy błona jest tak elastyczna, że ugina się w czasie stosunku i pozostaje nietknięta. W ten sposób kobieta jest dziewicą aż do urodzenia pierwszego dziecka , kiedy wszystkie błony, nawet najwęższe, idą w strzępy.

Gość Anka19
Ale jazda, wszystko mi pryśnie przy porodzie no super... Dziękuję za odpowiedź

Gość agata.
ha ha ha. Nie zebym sie smiala, ale mialam to samo. Uznalam, ze gdybym mieszkala w muzulmanskim kraju to pewnie zostalabym juz ukamieniowana...

tak ale rownie dobrze mogla miec taka blone ze przy peknieciu nie bylo bolu nie bylo nic! rownie dobrze blona mogla byc mala, w ksztalcie polksiezyca moglas sie urodzic bez blony, albo mogla ci peknac podczas gimnastyki.

to co napisalam jest raczej bardziej prawdopodobne niezeli błona-guma bylas u ginekologa przed pierwszym stosunkiem? jak cie badał? po stosunku bylas u gina wtedy to jak cie badał?

Gość Ajron in oranż
zmień na trzeciego, dwóch w dwa miesiące to stanowczo za mało żeby stracić cnotę!