Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia mizia0000

spale sie ze wstydu!!!!

Polecane posty

Gość kizia mizia0000

podczas ostatniej wizyty mojego chłopaka ( jestesmy ze soba 2 miesiące) moja młodsza o 4 lata siostra weszła do pokoju i rzuciała moimi rzeczami , i krzykneła ze nie bedzie wiecej po mnie sprzatać.,.. i z ciuchów wyleciały majtki z zabrudzoną podpaską... zapomniałam wyrzucić... nigdy nie zapmne spojrzenia Łukasza... nie wiem co bedzie bo od wczoraj sie do mnie nie odzywa.. a mi jest głupio pierwszej napisac,,, Siostrze nigdy nie wybacze... Co za wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha dobre. Brawo dla siostry, tez bym tak zrobila na jej miejscu. Odezwij sie do chlopaka, biedak moze do tej pory siedzi w szoku.

Gość biso
jaka masakra ja bym jej wpierdolila, ale no coz stalo sie. a jak dlugo jestes z facetem? ile macie lat? fajno siara, wspolczuje Ci dziewczyno.

Gość Prowokacja na 99 procent
1/10

Gość jakbys nie byla syfiara
to bys wstydu nie miala 🖐️

Zapomniałaś wyrzucić? No to siostrzyczka znalazła sposób na twoje niechlujstwo

Gość kjwqj
stety to niekoniecznie prowo- znam taka brudaskę jedną co zużyte podpachy zostaawiała pod poduszkami- brr ty masz pretensjr do siostry autorko?? Do siebie miej pretensje że jesteś takim syfem

Gość błeeeeeeeee
nie wierzę:O

Gość jdeilemur
UUU miałam podobną sytuacje - ostatniego dnia okresu zawsze zostawiam podpaske w majtkach do nastepnego okresu i wtedy wyrzucam gdy rozpoczynam kolejny cykl no i raz takie majtki wpadły za łóżko...potem przyszedł chłopak bawimy sie a tam majtaski :O :O