Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowcipnisiaaa

list blondynki / polak niemiec rus 2 kawaly

Polecane posty

Gość dowcipnisiaaa

List blondynki: Pisze do ciebie tych parę linijek,żebyś wiedział,że do ciebie pisze.Jak ten list dostaniesz,to znaczy,że do ciebie doszedł.Jak go nie dostaniesz,to daj mi znać,to go wyśle jeszcze raz.Pisze do ciebie wolno,bo wiem,że nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie,że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu,więc przeprowadziliśmy się trochę dalej.Mieszkamy teraz w fajnej chałupce,jest tu pralka,choć nie jestem pewna,czy się nie zepsuła.Wczoraj wrzuciłam do niej pranie,pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło.Pogoda nie jest najgorsza,w zeszłym tygodniu padało tylko 2 razy, za pierwszym razem 3 dni,a za drugim 4.Co do kurtki,którą chciałeś wujek Piotr powiedział,że jak ci ją poślę z guzikami,to będzie dużo kosztować,bo guziki są ciężkie.Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Twoja siostra Julka,która wyszła za mąż,w końcu urodziła, nie znamy jeszcze płci,więc ci nie powiem czy jesteś ciociom czy wujkiem. Gorzej z twoim bratem Jankiem, zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki.Musiał iść do domu po drugi komplet,żeby nas wyciągnąć. twoja mamusia Dusia. PS chciałam ci włożyć do listu parę złotych,ale już zakleiłam...:D Jest Polak Rusek i Niemiec znalezli grote a w tej grocie byla wróżka kokoska.Rusek wchodzi a wróżka na to: jestem wróżka kokoska skacz mi na cipke nie dotykajac włoska - uciekł.Wchodzi Niemiec a wróżka:jestem wrózka kokoska skacz mi na cipke nie dotykajac włoska - uciekł.Wchodzi Polak a wróżka:jestem wróżka kokoska skacz mi na cipke nie dotykajac włoska Polak myśli i mówi:jestem polak kocham swój kraj skacz mi na huja nie dotykajac jaj...:D

Gość dowcipnisiaaa
no:D niezle :Dhehe

Gość wejdź na stronkę
ale stare rzęchy wydłubałaś :/

Gość dowcipnisiaaa
ojjjejjj :P serio az takie satre :P

Gość wejdź na stronkę
oj stareńkie - ja starucha po 30-stce z podstawówki je znam :D

Gość dowcipnisiaaa
:D:D

Gość ten pierwszy super

Gość ahmed polkojebca