Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka24s

Pobieraczek - kto nie zapłacil?

Polecane posty

Gość karinka24s

Niewiem czy płacic czy ludzie jednak dali się zastraszyc.Kto nie zapłacil?Piszcie...

Gość problemowatakasobie
ja nie zapłaciłam i nie zapłace. zwykłe oszustwo. Ci debile mają wytoczone postepowanie przez urząd konsumenta, urząd do spraw przestępstw gospodarczych i nie wiem jeszcze przez kogo. oszukuja ludzi, wprowadzając w błąd i probujac omijac przepisy prawa. NIE PLACIC. ja juz mialam ostateczny termin .. i od tamtej pory jak minął CISZA.

Gość karinka24s
a kiedy mialaś ostateczny termin? Ja dostałam przedsadowe wezwanie do zapłaty...

Gość problemowatakasobie
ostateczny termin to ja mialam jakies 2 tyg temu (4dni ostateczne). zreszta moj tata jest prawnikiem i pod zadnym pozorem nie kazal mi placic. poprostu nie robić nic. Te ich straszenia sa bez pokrycia. "Miliony" oszukanych ktorzy nie zaplacili a Oni nie wytoczyli nikomu ani jednego procesu bo sami są oszustami!!!!!!!!!!!!!!!

Gość karinka24s
Ja wysłałam pisemnie rozwiązanie umowy, to mi odp że nie podałam adresu e-mail i nie mogą mnie zweryfikowac,a przecież podalam nr NIBY umowy ,dane,daty itd,to zwykli naciągacze.

Gość problemowatakasobie
co byś nie napisała to i tak nie beda chcieli Ci umowy rozwiazac. najlepiej nic im nie pisać

Gość studentka prawa
dajcie spokój :-D to śmieszne, że w ogóle zastanawiacie sie płacić czy nie... po pierwsze - pewnie spora część z was jest niepełnoletnia, co wiąże sie z tym że macie ograniczoną zdolność do czynności prawnych. jaśniej?? umowy przez was zawarte są bez potwierdzenia zgody rodziców nieważne. czyli żadne umowy pomiędzy wami a pobieraczkiem nie powstały po drugie - ten cały pobieraczek sam nielegalnie udostępnia pliki, do krórych nie posiada praw, więc zastanówcie się - czy wyobrażacie sobie aby analogicznie sprzedawca narkotyków, papierosów bez akcyzy, czy kradzionych przedmiotów występował do sądu z roszczeniem o zapłatę za towar?????