Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeemiiiilkaa

pytania do dziewczyn,które są w układzie sponsorskim!

Polecane posty

Gość eeemiiiilkaa

jestem tym zaintersowana,prosze o powazne odpowiedzi, jak poznalyscie sponsorów,czy przez neta?ja wlasnie zamiesciłam ogloszenie. czy zostalyscie przez kogos oszukane?skad mam miec pewność ze to normalny facet i pisze prawde,a nie jakis psychopata? czy to duze ryzyko byc w takim ukladzie? ile dostajecie kasy? gdzie sie spotykacie? czy załujeci decyzji? :)

Gość pppppppupcia
prosze o odpowiedzi :) bo nie mam kogo zapytac

Gość eeeemiillkaa
a stac cie na to?

Gość poznałam swojego na necie
przez ogłoszenie, czy psychopata to nigdy nie masz pewności, ja odrzucałam tych co oferowali spotkania na godziny. Spotykamy się co drugi weekend czasem jest to wyjazd gdzieś a czasem idziemy do kina, teatru i zostaje na noc u niego. Ogólnie nie żałuje, na miesiąc mam 3-4000zł

Gość llpp
Nie nie, prostytucje nazywac ukladem sponsorskim, dobre:D:D

Gość woiuef
o Boże - co za pytanie.. Na pewno poznasz normalnego fajnego faceta - właśnie tacy korzystają z usług prostytutek ;-) zapomnij o tym - albo poznasz chama albo frustrata a najpewniej jedno z drugim. Ale może jesteś na tyle tania i pusta, że to jest ok dla Ciebie

Gość korex
Skad jestes,bo jestem zainteresowany takim ukladem.

Gość olgaaaaaaaaa
ja mam kochanka 34 letniego ja mam 22 lata, którego można nazwać sponsorem( calkiem normalny facet) mimo ,że się na to nie umawialiśmy to kupuje mi prezenty, obiady , jedzenie , mieszkam u niego za darmo, ciuchy , fryzjer wozi mnie wszedzie itd. więc wydaje na mnie ok 3 tys / miesiąc

Gość olgaaaaaaaaa
nie oprócz tego studiuję więc z emeryturą jakoś sobie poradzę :P a poza tym facet się chyba we mnie zakochał więc wiem ,że zrobi dla mnie wszystko

Gość eeemillka
wiecie co nie wiem co zrobić,coś mnie kusi ale boje sie ze trafie na jakiegos wlasnie chama, wiem ze sponsorzy to zazwyczaj bogaci faceci,na wysokich stanowiskach,zadbani,przystojni mają wszystko i płaca za seks to dlaczego nie? wkurza mnie tak jak wyzywacie te wszystkie dziewczyny,a te które puszczaja isie i nie biora kasy są ok,taka dziewczyna która ma stałego sponsora duzo bardziej sie ceni od tej cichodajki która daje za darmo!