Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream__

ZADNA DIETA NA MNIE NIE DZIALA

Polecane posty

Gość cream__

Jestem zalamana ! Wczoraj jadlam samo chude mieso liczylam na conajmniej kilo w dol a tu co? NIC !nic nie spadlo... mecze sie z waga od miesiaca,kombinuje na rozne sposoby i nic nie chudne. Nawet kilograma. Moj organizm juz ma chyba dosyc eksperytmentow ale ja serio niewiem co robic?!? boje sie ze jak zaczne jesc troszke wiecej to zaraz utyje :O pomocy

o mamo. a co to za glupota (sorry) samo chude mieso? czemu to zrobilas nie rozumiem? liczylas na strate glikogenu i zwiazanej z nim wody? jakas kolejnna durna dieta stillmana albo dukana? kiedy wy zmadrzejecie? chcesz sobie rozwalic tarczyce i tyc z powietrza? czy chcesz zakwasic ustroj i miec same syfy na twarzy plus podobne przyjemnosci? czemu po prostu nie zaczniesz rozsadnej, normalnej diety?

Gość cream__
haendem- zadna dieta na mnie nie dziala... probowalam juz wszystkiego ! bylam miesiac na diecie 1200kcal,zdrowe jedzonko silownia i co? i nic!nic nie schudlam.. chcialam byc na diecie stilmana bo przeczytalam ze mozna sporo schudnac ale jak widac to nawet na mnie nie dziala. Jedna wielka lipa. Jestem zalamana.

Gość cream__
haendem- zadna dieta na mnie nie dziala... probowalam juz wszystkiego ! bylam miesiac na diecie 1200kcal,zdrowe jedzonko silownia i co? i nic!nic nie schudlam.. chcialam byc na diecie stilmana bo przeczytalam ze mozna sporo schudnac ale jak widac to nawet na mnie nie dziala. Jedna wielka lipa. Jestem zalamana.

Gość cream__

Gość cream__
kurcze ile to sie razy wkleilo ? :O niewazne..moze ktos mi doradzic jakas diete ktora NA MNIE ZADZIALA!?

Gość idź do dietetyka
Może. Dietetyk.

Gość cream__
stosowalam juz taka diete ALE ona miala za malo kcal...ciagle bylam glodna :( i zrezygnowalam... pamietam ze chyba na 3 posilki sie jadlo chleb z czyms tam. Moze przejde na diete 1000kcal albo 800?

a to wiesz, moze zalezec od wielu czynnikow. miesiac na diecie 1200 to moze byc za malo zeby zobaczyc rezultaty jesli wczesniej bylas na wielu restrykcyjnych dietach. powinnas jesc regularnie i nie wyrzucac zadnego konkretnego rodzaju jedzenia z jadlospisu. jedz warzywa, troche bialka (nie za duzo!!!), troche zboza, troche straczkow. powinno pomoc. a ile wazysz, mierzysz i jak jadalas przed dieta? opisz moze tez ta 1200, jak twoje menu wygladalo

Gość cream__
jestem w miare szczupla dlatego trudno jest mi schudnac. Waze 66,5 kg przy 174 ale ludzie nie daja mi wiecej jak 55/60. Sęk w tym ze ja sie zle czuje bo mam 57cm w udzie a na wiosne mialam 51 :( zalezy mi zeby schudnac jak cholera. Na diecie 1200kcal jadlam S: razowiec z twarogiem/serkiem wiejskim II Ś: owoc i kefir O:chude mieso i surowka P: serek wiejski troche miodu lub dzemu ale malo K: rozne-raz ryba,raz jajko,troszke chleba i do tego silownia chodze ponad miesiac i h** zadnych efektow ! a chodze min 3-4 x w tyg na conajmniej godzine aaaa :(:(:(:(:(:(

Gość lustro2222
a moze masz problemy z przemiana materii? ile kg chcesz schudnac? jakie masz bmi?

Gość lustro2222
ja waze 3 kg mniej a jestem 10cm nizsza od Ciebie i nie wygladam jak wieloryb (odchudzam sie obecnie bo chce schudnac do 54kg) ale skoro ja nie wygladam jak wieloryb, to Ty faktycznie wygladasz niezle;) No ale jesli chcesz troche zrzucic bo bedziesz sie lepiej czuła to w porzadku. Moze bierzesz tabletki anty? Może po prostu jestes opuchnieta z powodu zatrzymanej w organizmie wody?

Gość cream__
lustro ja mam napewno rozwalony metabolizm..kiedys odchudzlaam sie na diecie 600kcal i tylko wtedy schudlam 5 kg ale stracilam okres,wlosy mi wypadaly i o malo nie wpadlam w anoreksje (wazylam 50kg) od czasu kiedy przytylam zadna dieta na mnie nie dziala. Nie biore tabletek anty. Problem w tym ze jak nie widze szybko efektow to sie poddaje...moze sporobje z dieta 1000kcal ale bede na niej troche dluzej jak tydzien czy dwa.

Gość lustro2222
Nooo to niedobrze... wtedy pewnie straciłaś witaminy i w ogole... strasznie chudziutka byłaś:O Na pewno wiesz, że trzeba jesc regularnie 5 posiłków dziennie żeby metabolizm sie ustabilizował. Czasami ciężko sie tego trzymac: praca, szkoła, obowiązki... rozumiem to. Probowałas moze pić czerwoną herbatę? Na mnie działa rewelacyjnie. Ja także zażywam kropelki "odchudzajace" z herbapolu. Dajesz 5 kropelek na litr wody i pijesz to w ciagu dnia. Tam sa same wyciagi z ziół takich jak: melisa, koper włoski, mięta pieprzowa i kminek. Pomagaja pozbyc sie niepotrzebnej wody z organizmu i wspomagaja trawienie. Dla mnie są w porządku, może spróbujesz? zawiało to troche kryptoreklamą, ale na prawdę czasami warto czegos spróbowac;)

Gość lustro2222
no i te kropelki maja wyciag z melisy co troche uspokaja i nie jestes nerwowa jak nie zjesz i zmniejszaja łaknienie. tak delikatnie. a probowałas moze błonnika w proszku?

Gość cream__
lustro ja probowalam juz chyba wszystkiego :( czerwona herbate zaczelam wlasnie pic ostatnio ale nie dziala na mnie jakos szczegolnie. Juz myslalam nawet o meridii albo zelixie ..naprawde chce schudnac. Do sylwka musze miec 3 kg mniej albo 4 a tu taka lipa

Witaj, wpadnij na nasz topik, jest u nas wiele dziewczyn co potrafią ci doradzic. Wszystkie jestesmy na diecie, i w razie problemu wspiramy się:-) Na 100% ktoś doradzi ci cos mądrego. Ja na diecie jestem od 6 dni- bez węglowodanów i cierpliwie czekam na efekty:-) nasz topik to: zapraszam wszsytkie otyłe kobietki( dział diety)

Gość lustro2222
Bardzo ładna figura. Jakbys miała 4 kilo wiecej to byłaby idealna. Bo teraz nieco za szczupła. A co do siłowni... na zrzucenie kilogramów lepsze sa cwiczenia aerobowe a nie siłowe.

Gość cream__
no tak ale ta figura to bylo jakies 15 kilo temu :p wiec nie jest super chociaz brzuch mam nadal plaski. Niestety zrobil mi sie spory cellulit i to jest moja zmora :( postanowilam przejsc na 1000kcal,zobaczymy czy beda efekty

Gość lustro2222
pamietaj ze z mniejszej wagi wolniej sie chudnie;) nie łam sie

Gość cream__
wiem ale brakuje mi cierpliwosci :( ja bym chciala schudnac jak najszybciej a jest wrecz odwrotnie albo waga stoi albo idzie do gory..i jak tu sie nie zalamywac?

Gość lustro2222
jeszcze poleciłabym Ci skakanie na skakance;)

Gość cream__
a jaka Ty diete stosujesz?co jadasz?

nie jedz takich posilkow jak kefir i owoc albo wiesniak i miod. one ci moga rozwalic diete. nabial powoduje duzy wyrzut insuliny i utrudnia spalanie tlusczu. mialas 51 w udzie a masz 57? kochana. to mi wyglada na konkretny efekt jojo a nie typowy zastany tluszcz. ciezko ci bedzie schudnac... ja bym na twoim miejscu zajela sie ratowaniem przemiany materii. robcwiczenia silowe na zmiane z aerobami i pilnuj zeby jesc odpowiednio bailko, wegle zlozone (nie proste jak nabial czy owoce), warzywa, dobre tluszcze. i nie mysl ze schudnisz szybko. nie schudniesz. odbuduj sobie najpierw miesnie :/

Gość cream__
no wlasnie teraz zjadlam serek wiejski light z jablkiem...myslalam ze takie polaczenie jest ok jestes pewna ze nabial powoduje wyrzut insuliny? hmm nie wiedzialam o tym. W takim razie jak mam komponowac posilki,co jest bo juz zgłupiałam :(

Gość cream__
* co jeść miało być

Gość miszaMisz
Trudno mi ustalić co robisz źle... jesteś systematyczna, konsekwenta, łączysz rzeczy, ktore łączyć można? Piszesz o "eksperymentach" - to brzmi nieciekawie. Myślę, że powinnaś obrać jedną drogę i nią zmierzać do utraty wagi i to pod okiem fachowca. Idz np. do Studio Zdrowia, ja tam bywam i jestem zachwycona ich podejściem do problemu odchudzania. Nic nie tracisz, możesz się skonsultować, osłuchać z historami osób, kt. tam przychodzą. Sprawdz sobie namiary na najbliższe a ja 3mam kciuki bo wiem, że można schudnąć bez efektu jojo nawet 15 kg ;)

Gość ramajaka
Misza ma racje. Ekspertymenty to najgorsze, co możesz sobie zrobić. Rozregulowujesz organizm, on szaleje, nie wie co mu zafundujesz następnym razem więc gromadzi sobie zapasy. Każdy dietetyk powie Ci o takich skutkach...a Ci w tych Studio Zdrowia są naprawdę ok, weź sobie na ich stronie wypełnij ankietę - wybiorą Ci program żywieniowy dla Ciebie.