Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma nic za darmo

gdzie moge kupic takie etui na płyty?

Polecane posty

Takie etui na płyty w kształcie tygrysa dostał mój syn ośmioletni na mikołajki w szkole ,zakupiony w sklepie za 5 zloty :D

Gość nie ma nic za darmo
chodzilo mi o normalne sklepy, nie internetowe :P

Gość gość
W komputerowych sa normalne etui ale w różnych sklepach z różnymi bajerami a jak nie to pozostaje internet :D jak widac allegro :)

Gość nie ma nic za darmo
jak nie etui to co radzilibyscie mi kupic dla mojej siostry? nie interesuje sie makijazem wiec wszelskie blyszczeki odpadaja, czesci garderoby w stylu pasek tez odpadaja, skarpety, rekawiczki tez. limit to ok 25zl, cienko z kasa stoje :O

Gość gość
hm powiedz cos wiecej o sisotrze to ci pomoge :D

Gość nie ma nic za darmo
wiec tak, ubiera sie normalnie, zadnych widziwien, nie stara sie za wszelka cene odazac za moda, maluje sie bardzo malo, tylko puder i tusz na rzensy takze kosmetyki i ubrania odpadaja. nie jest przebojowa dziewczyna, raczej spokojna. nie lubi figurek i innych dupostojek typu swieczki. myslalam, zeby kupic jej jakis niedrogi gazet typu wlasnie etui na plyty, chociaz ona ma takie proste, plastikowe etui. nie mam na razie innego pomyslu

Gość gość
A ile ma lat ? Na etui wpadlas z tego powodu ze ma zwykle czy z tego powodu ze wazna role odgrywa w jej zyciu komputer plyty itd ?

Gość nie ma nic za darmo
ma 20 lat. wiem, ze ma troche plyt cd i co jakis czas nagrywa sobie nowe. ma najzwyklejsze pudelko i pomyslalam ,ze moglabym jej sprawic jakies fajniejsze. tylko, nie wiem, czy przyklada wage do takich rzeczy.

Gość nie ma nic za darmo
w sumie to ciezko dla niej cokolwiek wymyslic.

Gość gość
Znasz ją lepiej ale takie ciekawe etui to fajna sprawa :D Ja mysle ze perfum tez by jej sie przydal :)

Gość nie ma nic za darmo
niestety na perfumy nie mam pieniedzy te jak wiadomo kosztuja min 50zl, jak juz predzej wspomnialam moj budzet wynosi ok 25-30zl

Gość gość
hm no wiec etui :D ale pamietaj cena etui okolo 15 plus przesylka bo w sklepach ciezko bd znalezc :)

Gość Labhd
Wszelakie etui na płyty można kupić lub zamówić w naszym sklepie internetowym www.sklep.labhd.pl