Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguś____

Prezent ślubny

Polecane posty

Gość Aguś____

Hej wszystkim, wszyscy pytali to ja też zapytam, mam dylemat mały, koleżanka z pracy ma za tydzień ślub, ja dalej nie wiem co może jej się spodobać.. zdecydowałybyście się na coś takiego: http://surf4buy.pl/Fontanna_czekoladowa_Mini_Premier_Giles__Posner__gratis_czekolada_do_fontann_mleczna_08_kg_Callebaut-2699.html ? Pozdrawiam, będę wdzięczna za wszystkie inne propozycje.

Gość kaskadka
w zyciu. Daj moze kase i po sprawie

Gość Aguś____
To co proponujecie? Nie lubię dawać klasycznych prezentów, chciałabym coś oryginalnego.

Ja tez wolałabym, dostać kasę... :| Taka fontanna jest mało praktyczna...może być wykorzystana na jakiś imprezach, ale jak ktoś imprez nie lubi, to będzie tylko dodatkowy zbieracz kurzu...

Gość garfildi32
ta fontanna to głupotka. daj kasę

Gość zdecydowanie kamerom nie
ja bym tego nie chciala dostac na to cos bylo wielkie bum pare lat temu ale jak juz chcerz to cos dac to daj nikt nie broni.

Gość miss skalpela
hehehe dobrze, ze jest chociaż 10 dni na zwrot :P to dołóż jej jeszcze paragon aby mogła bez problemu to "cudo" oddać ... Poza tym już widze jak ktoś stawia sobie takie cacko w salonie i podczas oglądania filmu macza w czekoladzie np. owoce :O Daj kasę i nie widziwiaj :)

Gość PannaMłoda....
Sądzę ,że lepiej jest dać młodej parze pieniądze niz prezent. Niestety ale nie zawsze udaje się nam tafić w czyjś gust.. A jak się nie spodoba? Szkoda fatygi, Pozdrawiam:)

nie wydziwiaj.jak to dasz-to młodzi mogą się uśmiechać a w duszy myślec co z tym ustrojstwem zrobić.no chyba że mają jakiś dom,ładny ogród i robią często powiedzmy garden party.jak już zamiast tego bym wolała zestaw do fondue,ale też nie robię imprez często więc po co we dwójkę miałabym siedzieć z mężem i grzebac w garze z serem?daj kasę,niby nie oryginalne ale para kupi coś co oni chcą i będą się z tego cieszyć napewno.ja bym czegoś takmiergo nie chciala-zagracalo by mi tylko miejce.

Gość tylko nie ta fontanna...
Ja w przeciwieństwie do większość panien młodych nie narzucam gościom, że wolę kasę od prezentów. Jeżeli ktoś chce kupić nam prezent- ok. Nie mam zamiaru bawić się w głupie i ckliwe wierszyki, ani rozsyłać plotek: Młodzi wolą kasę. Co do samej fontanny, to u nas nie sprawdziłaby się zupełnie. wolałabym coś innego np. zastawę stołową, pościel z bawełny, ręczniki albo mikrofalówkę.