Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguś____

Preznt ślubny

Polecane posty

Gość Aguś____

Hej wszystkim, wszyscy pytali to ja też zapytam, mam dylemat mały, koleżanka z pracy ma za tydzień ślub, ja dalej nie wiem co może jej się spodobać.. zdecydowałybyście się na coś takiego: http://surf4buy.pl/Fontanna_czekoladowa_Mini_Premier_Giles__Posner__gratis_czekolada_do_fontann_mleczna_08_kg_Callebaut-2699.html ? Pozdrawiam, będę wdzięczna za wszystkie inne propozycje.

Gość jeden_moment
Nieno, fontanna czekoladowa bajerancka, ale, ze tak zapytam po co jej to? :D Jak każda typowa panna młoda ucieszyłaby się z miksera, garnków, odkurzacza :P CZekalada owszem, ale raczej w formie bonusowej bombonierki a niekoniecznie głównego giftu :D

Gość niby fajna ale zgadzam sie
z odpowiedzą wyżej. Ja bardziej ucieszyłabym się z takich prezentów jak ekspres do kawy, komplet garnków, parowar itp. Taki prezent jest bardziej przydatny na co dzień

Gość ramki do zdjec posrebrzane

Gość siostrzyczkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fajny prezent kupiłabym gdybym szła na ślub a możesz kliknąc w link będe wdzięczna http://listonic.pl/dagaa/choinka

taka fontanna fajna rzecz, czemu nie? niemniej jednak ja wolałabym coś z AGD... może jakiś robot kuchenny? w sklepie moderni masz specyfikacje tego typu sprzętów, rozejrzyj się, powinnaś ustrzelić coś niedrogiego.

Słyszałem, że najmodniejsze są teraz prezenty elektroniczne, najlepiej jakich sprzęt typu gps, mp4, laptop jeśli para młoda nie posiada, idealny prezent bo przedewszystkim funkcjonalny i praktyczny!!:)

Gość no sorry sorry ale
no tak ,ale taka fontanna kosztuje ok .100 ....a laptopa czy jakis fajny mikxer za 100 nie kupi....

Gość jeden_moment
Za 100 za to na pewno zrobi parze mlodej łądną fotoksiążkę :) Taki prezent jest teraz bardzo modny. Czesto moi znajomi robią sobie nawzajem takie gadzety. Mile to i pomysłowe i co najwazniejsze - niepowtarzalne. w superfoto.pl mozna taką fotoksiązkę samemu złożyć. Polecam, zadowolenie prezentobiorców gwarantowane :P

Na ślub to najlepiej chyba coś do domu/mieszkania.... takie prezenty sa banalne strasznie, ale za to przydatne. ja np. chciałabym na swój ślub dostać gofrownicę. Uwielbiam gofry, a do tej pory sie jeszcze takiego urządzenia nie dorobiłam mimo, że w electro jest np. teraz promocja... Zawsze sa ważniejsze wydatki :) Z drugiej strony.... zawsze najlepiej zapytac parę młoda co chcieliby dostać :) na zachodzie takie praktyki sa bardzo popularne :)

Na ślub to najlepiej chyba coś do domu/mieszkania.... takie prezenty sa banalne strasznie, ale za to przydatne. ja np. chciałabym na swój ślub dostać gofrownicę. Uwielbiam gofry, a do tej pory sie jeszcze takiego urządzenia nie dorobiłam mimo, że w electro jest np. teraz promocja... Zawsze sa ważniejsze wydatki :) Z drugiej strony.... zawsze najlepiej zapytac parę młoda co chcieliby dostać :) na zachodzie takie praktyki sa bardzo popularne :)

O jezu - fonatnna czekoladowa? Jak ja bym dostała coś takiego na swoim ślubie, to bym się nie ucieszyła. Wydaje mi się, że jak już sprzęt AGD, to jakiś praktyczny, taki który przyda się na co dzień. Jak chcesz coś takiego znaleźć, to poszukaj sobie też na magicznaplaneta.pl - ja tam często kupuję sprzęty różne. Mają niezłe ceny i spory wybór, a nie jakąś fontannę czekoladową.