Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1616161616161

czy jak faceci sie ogladaja to

Polecane posty

Gość anka1616161616161

zawsze w pozytywnym sensie? bo np jak jakaś grupka się czasem za mną ogląda i uśmiecha to myślę ,że sobie ze mnie żartują np :( albo jak ktos nie n mnie patrzy to myślę ,że nie dlatego,ze mu sie podobam tylko z ciekawości bo np dziewnie wyglądam. albo jak jacyf facec usmechaja się ze samochodu to ,że może ze mnie się śmieją? Oglądanie sie zawsze musi być pozytywne czy moze byc kpiną?

Gość anka1616161616161
up

Gość www.tnij.org/book2010
jeśli masz wielką pupe to na pewno oglądają sie z kpiną

Gość .........Bolo
zawsze dziwia mnie dziewczyny ktore mowia ze sie za nimi ogladaja, bo niby jak to widza? Patrzysz sie za kazdym facetem czy grupka ludzi zeby sprawdzic czy sie za toba ogladaja? Dziwne...

Gość do Kubiali
ie jest dziwne bolo bo wyobraź sobie to to idzie zauważyć- jak kroś się gapi to to widać i to się czuje bo osoba gapiąca się czy oglądająca sama jakby ściąga na sieb ie wzrok osoby którą obserwuje- ludzie nie mają klapek na oczach tylko nasze pole widzenia jest na tyle szerokie że zauważa się pewne gesty, ruchy itp.- ehh ale ty bolo lepiej idź ubierz dres z 4 paskami i poćwicz na siłowni

Gość corazonnnn
Różnie jest, raz oglądanie się może być kpiną, a raz może świadczyć pozytywnie, to zależy od osoby, która się do nas uśmiecha. Chyba masz niską samoocenę, co? Bo jak za dziewczyną ogląda się jakikolwiek facet, to ona przeważnie myśli, że jest piękna i pewnie mu się spodobała, a nie, że się z niej wyśmiewa. Ja mam tak samo jak Ty.

Gość anka1616161616161
no np jak jechałam autem to jacyś faceci się patrza głupo przez szybe z tyłu i sie smieja czy tam usmiechają, albo goście z ciężarówki jak stoję na światłach. czasem też się odwróciłam i zauwazylam ,że się oglądali ,ale nie wiem czy to zawsze jest w pozytywnym sensie bo taka grupka może sobie tez przecież sobie kpic z dziewczyny i dlatego sie glupio usmiechać ,albo smiać

Gość .........Bolo
spoko, do dresa z czteroma paskami mi torche daleko. najpierw musialabym zaczac od zmiany plci :) Dla mnie to jest dziwna i to nie jest tylko moje zdanie. Ja jakos nigdy nie czuje zeby osoba ktora mnie mija sie za mna ogladala a nieraz sie zdarzalo ze kolezanka ktora ze mna szla, (a jest z tych odwracjacych sie i sprawdzajacych :)) mowila ze ten czy inny facet sie patrzyl. I nie wmawiaj mi ze cos sie czuje, w takich chwilach, moze najwyzej sobie wmawia :P

Gość anka1616161616161
no mam niską samoocenę i wszytsko analizuje każde słowo które gdzies uslyszę biore do siebie. nawet zdarza mi się ,że coś usłyszę ,a nie wiem co ktos dokładnie mówił ,ale sobie dośpiewuję ,że to napewno bylo paszczur bo tak brzmiało ,albo cos w tym stylu. kiedys bylam pryszczata i wogóle zaniedbana i nie slyszalam takich komentarzy ( mimo ,że bym sie tym nie przejęla bo tak bardzo mi nie zależało na wyglądzie) ,a teraz jak zaczęlo mi zależeć , schudłam niby lepiej wyglądam bo o siebie dbam to wydaje mi się ,że to slyszę wszedzie i jest to do mnie skierowane. .. ważę już 47 , a np wczoraj uslyszalam określenie ,, jaka gruba świnia" na korytarzu i już pomyślalam ,że to do mnie skierowane było :(

Gość desi_lava
A do jakiego wzrostu masz te 47kg? Bo to strasznie malo...

Gość anka1616161616161
158

Gość desi_lava
To ta "gruba świnia" na pewno nie byla o Tobie ;)

Gość anka1616161616161
a może ja już wariuję ,że tak wszytsko do siebie biorę? albo jak na impreze mi faceci powiedzieli ,że żadko ladne dziewczyny spotykaja ,ale ja taka jestem to też pomyślalam ,ze sobie kpili. a może i kpili? albo jakiejs dzewczyny na obcej uczelni sie pytałam gdzie jest sala 121 to powiedziala mi ironiczne ,, nie wiem nie orirntuję cię" takim kpiacym tonem i juz pomyślałam ,że to jest spowodowane moim wyglądem.

Gość kamczatkaaa
Pewnie ci zazdorscily, bo jestes piekna krzypowita a one byly bazylami :)

Dlatego też nie wychodzę z domu bez mp3 (wolę nie słyszeć ludzi na ulicach) i chodzę bez okularów/soczewek ;) No i staram się unikać konieczności zagadywania obcych ludzi. Dobrze wiedzieć, że nie ja jedna tak mam :)

Gość do Kubiali
Bolo skoro nie zauważasz że się za tobą ktoś ogląda- nigdy tego ie zauważasz to widocznie nikt się nie ogląda- proste jak budowa cepa :D:D a koleżanka się podlizuje bo pewnie kasy chce pożyczyć albo mówi to żeby było tobie miło bo jej ciebie żal może jest czy cuś... :P za piękną dziewczyną faceci się oglądają - tak jak za przystojniakami laski- ja się oglądam i te dziewczyny piękne to wiedza i widzą ale ciebie Bolo to nie dotyczy dlatego tak sie wqrwiasz :D:D

Gość corazonnnn
Wydaję mi się, że sama sobie utrudniasz, dopisujesz słowa, których ludzie nie mówią itd. ale wcale Ci się nie dziwię - ja też tak kiedyś miałam. Sądzę, że faceci, którzy się za Tobą oglądają i uśmiechają to raczej nie z kpiną, wręcz odwrotnie. A ile masz lat?