Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie3243

Czy jestem normalny ?

Polecane posty

Gość pytanie3243

Szukam dziewczyny z milosci Patrze na charakter Sprawdzam osobe czy jej zalezy Nie zeby byc aby byc z kims Nie robie dzieci pierwszej lepszej ladnej pannie zeby ja zatrzymac przy sobie Nie klamie tylko mowie prawde napotkanej osobie odrazu czy cos z tego bedzie czy nie staram byc szczery. (ponoc to chamskie) Mimo to jestem caly czas sam juz od dluzeszego czasu. Czy to normalne zachowanie czy powineienm zachowywac sie jak ogol

Gość stronię od takich osób
nie jesteś normalny jesteś pojebany :(

Gość pytanie3243
?

Gość co jest granne
wypad stąd dziwaku, kafeteria to nie miejsce dla takich odszczepieńców

Gość pytanie3243
A co jest teraz modne ?

Sprawdzam osobe czy jej zalezy to nie jest normalne zastraszony egiosto, obym Cię na swojej drodze nie spotkała patałachu :O matoł :O

Gość pytanie3243
stronię od takich osób czy cos cie boli ? a niby czemu mam nie testowac kobity z ktora che byc na dluzej .Mam przymykac oko jesli bedzie robila mnie w wala uwazam to za zdrowe podejscie kazdego faceta

testowanie a nie pozwolenie sobie na kręcenie wała to 2 różne rzeczy. Testowanie to manipulacja i głupie idiotyczne gierki. tak boli mnie i to wiele, bo zakochałam się w takim idiocei jak Ty, testował mnie, odrzucał, sprawdzał, nie wiem czy zdałam egzamin czy nie, bo już nie chcę wiedzieć. Gdy nie ma zaufania to jest takie zahcowanie, a nie pomyslałeś za swoje boleści z przeszłości nie powinien nikt płacić, moze ucierpieć niewinna osoba, która szczerze kocha.

Gość
Zamknąć jadaczki pomarańcze :o