Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hasta la veste

Czy wasi rodzice potrafią obslugiwać komputer, internet??

Polecane posty

Gość Hasta la veste

Jestem ciekawa czy wasi rodzice umieja napisac cos w wordzie, wejsc na gadu gadu, znaja sie na tym jak zaimportowac liste znajomych, czy maja skrzynke pocztowa, umieja wysylac maile, poruszac sie swobodnie po stronach internetowych?

tata potrafil wylaczyc kompa (oczywiscie z zasilania:D), a tak poza tym to moze przegladac dokumenty itp na kompie a mama siedzi w necie, offica zna w stopniu wystarczajacym do pracy, gg nie obsluguje, mejle czasami wysyla,

Gość c is for cookie
pocztę i podstawy poruszania się po necie ogarniają, reszty nie, bo im to niepotrzebne 🖐️

Gość jestem 20 lat po ....
ślubie mam dorosłe dzieci i jak widać radze sobie świetnie z tym wynalazkiem :D...mój mąż też chociaż nie jest jeszcze tak biegły w pisaniu jak ja ... i stare zgredy potrafią :D

Gość hs84
bosh moi ogarniaja az za bardzo ehhh dobrze ze mam swoj wlasny bo nie pogodzilibysmy sie kto kiedy siedzi na kompie

Gość a jakże
moi mają po 55 lat i szybko się nauczyli obsługi kompa praca ojca tego wymagała mama ma net raczej dla rozrywki, gada namietnie na gg, poznaje nowych ludzi na czatach i chyba jest od netu uzależniona :)

Gość Brekke take
Nie boisz sie ze mama pozna jakiegos kochanka?

Gość a jakże
Nie:))

Gość parnea
:-) jestem matką 20 lat,mam 44 i śmigam na kompie,że hej :-)

Gość paróweczka
Mój ojciec komputera nie tyka, chyba się boi, ze cos popsuje. Mama umie włączyć, wyłączyc - i to normalnie, nie z zasilania :P Poza tym umie włączyć i posłużyc sie skajpem, gg, umie sobie otworzysz skrzynkę mailowa , outlooka, odebrac i wysłac pocztę, nawet nauczyłam ją, jak załączać załączniki. Umie tez zrobic jakąś prostą rzecz w wordzie, tylko nie bardzo umie zapisać. Albo jakos zapisze, tylko potem nie umie tego znaleźć. Za cholere nie umiem jej przekazac informacji, że komputer ma swoja drzewiastą strukturę - ten sam problem mamy też w komórce. O dziwo, z komórką moja mama radzi sobie dużo slabiej niz z komputerem

Gość parnea
Miało być matką 20 latka

Gość a ja.....
mam 60 lat i też śmigam na kompie i mogę nawet powiedzieć dla Ble,Ble jak się pisze opsługiwać -----------obsługiwać, ortografia się kłania.