Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasadorkaa

Dlaczego mezczyni majacy PIEKNE zony zdradzaja?

Polecane posty

pierwszy raz zgadzam się z tym choojem i sk**wielem egoistem. ///////////////////// Ale ja nie jestem choojem i sk**wielem - tylko za takiego mnie tu wszyscy uważają, bo ciągle piszę o tym, że każda laska, winna być szczupła, opalona, i zadbana. Nawet jeżeli ma 2 dzieci.

Gość to prawda jest iii
egoist Pomińmy jakieś tam stany zakochania bo to tylko preludium do miłości, a miłość może z tego wyrosnąć lub nie. Zalochanie czyli małe zawirowanie w psychice mające cechy amoku, może przeminąć , być może że amok , mocny amok skupiony na swoim obiekcie, przeszkadza zdradzaniu w krótkim okresie czasu, najpierw jest się pochłoniętym i skupionym tylko na obiekcie, ale wraz z normowaniem się amoku na niższym poziomie, u zdrajcy pojawi się chęć na zdradzanie i realizacja tej chęci. Myślę że zdrajca pozostanie zdrajcą i nigdy nie osiągnie stanu miłości, co najwyżej na krótko potrafi zakochać się...po raz pierwszy i drugi, trzeci i znów.....czyli od baby do baby,jak w kalejdoskopie dziewuchy się zmieniają i przemijają, i gdzie ty tu widzisz miejsce na szczerą miłość?

to prawda jest iii exactly, łatwo być wiernym i wspaniałym przy wsparciu towarzyszącej początkowemu zakochanu oksytacyny zalewajacej mózg. Dojrzała miłość nie jest już taka easy

Gość takest..
Myślę że zdrajca pozostanie zdrajcą i nigdy nie osiągnie stanu miłości, co najwyżej na krótko potrafi zakochać się...po raz pierwszy i drugi, trzeci i znów.....czyli od baby do baby,jak w kalejdoskopie dziewuchy " racja,zdrajca rodzi sie zdrajca i zostanie taki do konca zycia.

to prawda jest iii do Egoist pytanie Czy zdrajca potrafi kochać? Zwłaszcza kochać szczerze? Czy jest zdolny do takiego kochania? //////////////////// żaden facet nie zdradzi, jeżeli dziewczyna spełni jego oczekiwania co do: urody twarzy, ciała, siły własnej dumy. Oraz niezależności od niego, w sferze: uczuć, majątku, zarobkach, i życiu towarzyskim. Jeżeli będzie kobietą, która najpierw kocha siebie, a potem jego - może spać spokojnie. Kobietą, Która w każdej chwili, będzie mogła od niego odejść, bez bólu, i żalu, oraz rozpocząć życie na nowo. Zauważcie, że takie laski, jak Magda Mołek, czy Agata Konarska, nigdy nie cierpią z powodu miłości, - bo są piękne, i każdy je uwielbia. Faceci są im wierni, za ich urodę, -tzn. są wierni, ich urodzie, i dumie. Znów wychodzi że piękno jest ważne. A i one same, kochają siebie, za min. atrakcyjność własnej twarzy. Co przekłada się, na poczucie pewności siebie, i silną miłość, do siebie samej. Faceci którzy zdradzają, to kolesie, którzy nie kochają twarzy swoich kobiet, a jednocześnie cierpią, kiedy są sami. Cierpią, bo od dziecka, wychowują się z rodzeństwem. A cisza w mieszkaniu wywołuje u nich, poczucie opuszczenia. To natomiast, jest nie do zniesienia. Wiec potrzebują obu rzeczy: 1. związku, i poczucia bycia potrzebnym kobiecie - niesamotnym. Oraz 2. zaliczania ładnych kobiecych twarzy, na zewnątrz.

wraz z normowaniem się amoku na niższym poziomie, u zdrajcy pojawi się chęć na zdradzanie i realizacja tej chęci /////////////////// dlatego potrzebna jest wysoka atrakcyjność fizyczna u kobiety. Jednocześnie jej niezależność od partnera, oraz silna miłość do siebie samej. Chodzi o uprzedzenie i zagrożenie: "Zdradź mnie - na twoje miejsce, będzie 40-stu innych, w każdej chwili". Jeszcze seksowniejszych, niż ty.

Gość malgosia co na starosc
" Bo tak........ do Małgosia dlatego lepiej mieć swoją kasę zamiast usługiwać jakiemuś bogaczowi. każdy bogacz zdradza " Racja , kazdy " Piękne kobiety kochają forsę bardziej niż te przeciętne... bo muszą dużo wydawać na kosmetyki i ciuchy które też kochają. .. przy biedaku nigdy nie będą szczęśliwe, tym samym wychodzą potem za mąż ( jak powyższa malgosia ) za dzianych facetów... potrafią dużo znieść żeby tylko bogaty mąż ich nie porzucił. " To tez prawda

Gość to prawda jest iii
No i tym sposobem, panie Egoist, z góry dałeś sobie usprawiedliwienie na zdradzanie Bo idealna twarz....o kurcze...ocena subiektywna ...zawsze można sobie powiedzieć że twarz wcale nie jest taka idealna bo bywają piękniejsze. A zresztą w miarę upływu lat nawet najpiękniejsza twarz się starzeje i uroda jakoś przemija, więc znowu uzasadnienie konieczności zdradzenia Jak widać, gdy ktoś chce zdradzac to sobie zawsze powód znajdzie Ty , panie egoist, wymyśliłeś sobie "piękną twarz" czyli skazany jesteś na zdradzanie po jakims czasie każdej twarzy (ot , choćby ci się gust zmieni i pojawią się inne piękne twarze.czy tez piękniejsze, a choćby opary na haju upięknią jakąkolwiek twarz ...i zdrada musi nastąpić).) Ogólnie...panie Egoist...lansujesz krótkie zakochanie przez jakiś czas, najwyżej kilka lat, co dla ciebie nazywa się szczerą miłością, do "pięknej twarzy" i broń Boże aby ta twarz się nie zmieniała z wiekiem, a jak utrafisz absolutny ideał to uważasz że pojawi się u ciebie szczera i wierna miłość do ideału (he, he...czy istnieją ideały?)...a wierność sama się pojawi i będzie wymuszona okolicznościami...tą "piękną twarzą" i amokiem zakochania (zakochanie szybko mija...zawsze) a potem powtórka z rozrywki.......pojawi się "piękniejsza twarz " i zdrada z tego powodu Zdrajca pozostanie zdrajcą Wierność wyklucza zmianę kochanej osoby na inną, choćby najbardziej "idealną" Zdrajca szuka okazji do zdrady, zdradza nawet ideały, zdradza często nawet z jakimś byle kim,

Gość Egoist3 bedzie wymienial towar
po zuzyciu ;) :D:D:D:D

to prawda jest iii //////////////// tylko że ja nigdy nie zdradziłem, ani żadnej dziewczyny, ani nie zostawiłem w bójce(4:1) żadnego kumpla. Zawsze trwałem, czy to w miłości, czy to w porachunkach ulicznych. I nie tak łatwo jest odejść od seksownej twarzy dziewczyny, która ma żelazna osobowość, i dumę. Więc proszę mi nie zarzucać, zdradzania. I jeszcze jedno - dziewczyny nad morzem(22-28) zdradzają stałych facetów, tzn. nie fizycznie, ale randkowo - organizują wstęp do zdrady cielesnej, która ma nastąpić później. Więc czemu zdradę zarzuca się jedynie facetom ?. Przygotowywanie podłoża do zdrady fizycznej - to tez jakaś zdrada tzn. zdradliwe działanie.

Gość dsdsdsdasasasas
jak ktos jest ruchaczem to i tak zawsze bedzie zdradzal, nawet jak bedzie mial piekna zonę. a jak ktos jest wartosciowy to nawet jak zona bedzie brzydka to nie zdradzi,proste. zalezy od faceta, czy ruchacz czy monogamista.

Gość to prawda jest iii,dobrze gada
.

Gość to prawda jest iii
Egoist Popełniasz stale tę samą nielogiczność Powodów zdradzania i nie zdradzania mężczyzny ,poszukujesz po stronie kobiety teraz znowu wydaje ci się , że wysoka atrakcyjność kobiety i jej cechy są w stanie nie dopuścic do zdrady mężczyzny. Oczywiście wysoka atrakcyjność kobiety i jej pewne cechy mają wpływ na wiele spraw, ale nie chronią przed zdradą mężczyzny, NIC nie chroni co jest po stronie kobiety, Przed zdradą mężczyzny chroni jedynie zawartość jego głowy, jego postanowienie o wierności, jego decyzja o trwałej i wiernej miłości do wybranej kobiety(bez względu na jej zewnętrzne walory zmieniające się z wiekiem), jego zasady i wartości, oraz ogólnie jego cała "mapa życia" tkwiąca w jego głowie i powodująca że życie monogamiczne z uczuciami skupionymi wyłącznie na jednej kobiecie, jest dla niego najatrakcyjniejsze i spełniające całkowicie. To wartość wewnętrzna mężczyzny i zawartość jego psychiki, prowadzi do braku zdradzania, to zależy tylko od niego a nie od jego kobiety...i zakładam że jeśli taki mężczyzna wybrał swoją kobietę, to ona była dla niego atrakcyjna w swój szczególny i wyjątkowy sposób, była dla niego docenianym DAREM.

Gość Każdy facet teraz zdradza

Gość to prawda jest iii
tu masz rację Egoist.....To wszystko dotyczy również zdradzających kobiet, nie tylko mężczyźni zdradzają i nie kochają. A ja tobie nie zarzucam zdradzania, bo nic o tobie nie wiem, i nie wiem czy zdradzałeś. Zauważam jedynie że masz w sobie argumenty i upodobania które kieruja cię w kierunku braku wierności.........ta "piekna twarz', ta gloryfikowana niezbędność fizycznej atrakcyjności u kobiety (ma trwać nawet do śmierci ze starości? I co biedny zrobisz kiedyś jako staruszek , gdy twoja staruszka stanie koło jakiejś pięknej twarzy? ) Oczywiście ...że się marzy różowa księżniczka w stalowej zbroi, ...tylko skąd założenie że spotkanie takiej księżniczki automatycznie sprowadzi stan miłości i wierności? Na długo? Bo jeśli ktoś jest zdrajcą, to mu wszystko na krótko, i zawsze ląduje potem w zdradzie.

to prawda jest iii Przed zdradą mężczyzny chroni jedynie zawartość jego głowy jego zasady i wartości, oraz ogólnie jego cała "mapa życia" tkwiąca w jego głowie i powodująca że życie monogamiczne z uczuciami skupionymi wyłącznie na jednej kobiecie...............,////////////////////// i tutaj dodam, że te uczucia podparte są w 60%-ach, na jakości erotycznej twarzy, i ciała kobiety. Gdyż miłość kobiety i faceta, jest miłością, opartą na wyłapaniu najdoskonalszego DNA, i fascynacji do tego DNA. A szczególnie, do tej jego sekwencji, która wykształca symetrię, czyli urodę czaszki. Tak wygląda symetria wywołująca miłość "z miejsca", u mężczyzny: 1. http://www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2011/03/cindy-crawford-obmawiamy.jpg NIC nie chroni co jest po stronie kobiety, //////////////////////// im piękniejsza dziewczyna, tym większe ubóstwienie przez faceta, i większy szacunek, oraz podziw dla niej. To wartość wewnętrzna mężczyzny i zawartość jego psychiki, prowadzi do braku zdradzania, /////////////////////////////////////////// tak, tylko brak zdradzania, nie wyklucza "bez-wcześniej-zdradliwego" odkochania, porzucenia, i odejścia od kobiety. A jeżeli kobieta ma silnie erotyczną twarz, wówczas na to odejście, facet nie ma ochoty wcale. Bo ciągle kocha jej erotyczną twarz. Więc brak zdradzania, opiera się na silnej urodzie dziewczyny. to zależy tylko od niego, a nie od jego kobiety... /////////////////////////////// zależy od tego, co widzą jego oczy. Czyli od czaszki jego kobiety, która na jej kształty, i proporcje, nie ma żadnego wpływu. Czyli od dziedziczonego DNA. Od niego i jego psychologii też. Tylko że, silna uroda stałej dziewczyny, decyzję o wierności mu ułatwia. Prawda leży pośrodku. I ty masz rację z wartościami faceta, i ja mam rację z olbrzymim znaczeniem siły: urody, piękna, i bezdefektywności fizycznej kobiety.

I co biedny zrobisz kiedyś jako staruszek , gdy twoja staruszka stanie koło jakiejś pięknej twarzy? ) /////////////////// ale nie musisz mi zadawać takiego pytania. Zapytaj chłopaka, który ma 22 lata, którego dziewczyna oczarowała się urodą twarzy innego chłopaka 22-letniego. Tak ze zapomniała o tym pierwszym. Po co fantomujesz mi wizje, mnie jako starca, zdradzonego przez żonę staruszkę? Może jako staruszek nie będę już kochał swojej laski z młodości, i skończymy oboje w oddzielnych domach starców? -co Ci tak zależy na tej starości ? - (jeżeli przekroczyłaś 30-kę) masz do niej aż 40 lat.

Gość offerma na urlopie
"Egoist3 bedzie wymienial towar po zuzyciu "" Dokladnie :O🖐️ Tacy sie nigdy nie zmieniaja :O rok, dwa lata i nastepna :O I tak w kolo :O

Tacy sie nigdy nie zmieniaja rok, dwa lata i nastepna I tak w kolo /////////////////////////// Ale ja znam dziewczyny które po roku, czy 1,5 odkochują się, i odchodzą do lepszych, albo do tych, o innym typie urody. Bo nie mogą trwać, w szarych wypalonych relacjach. I szukają nowych bodźców-motylków w brzuchu - więc? dziewczyna pomiędzy 17-tym, a 23 rokiem zycia, ma 16-stu chłopaków. Czy to jest normalne ?. czemu robicie z facetów, poligamicznych drani?

Gość do egoiste prodżekte
dziewczyna pomiędzy 17-tym, a 23 rokiem zycia, ma 16-stu chłopaków. Czy to jest normalne ?. " Skąd takie bzdurne dane , z kafeterii ? Może twoje kumpele tak robią . Wbis sobie do głowy ,że kobieta może mieć 30 na karku a mieć tylko jednego albo dwóch facetów do tej pory .

Gość do egoiste prodżekte
Wbij *

Gość bo wszyscy faceci............
to gnoje i szuje

Gość piekna zona jest tylko do 25
roku zycia pozniej jest tylko rownia pochyla :O🖐️

a ja jestem starym jebnietym prawiczkiem z tematu creama :O🖐️

stara ropucha prawda w oczy kole? :D🖐️ cos czasu nie cofniesz a i zmarszczek przybywac zacznie :D🖐️

jestem starym ropuchem z kafe jak kazdy stary cap :D🖐️

Gość pierwszy raz zgadzam się
piekna zona jest tylko do 25 widać masz coś z głową nie tak.

Gość Jaroslawe-84
2 - 3 lata później jest zawsze kicha :O🖐️