Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkfdi44zyt

CZY PIJĄC MLEKO NA NOC ZAMIAST KOLACJI SCHUDNE?

Polecane posty

Gość kkfdi44zyt

pije ostatnio pol litra mleka na noc z miodem i czosnkiem.. podobno wapn i bialko z mleka wspomagaja chudniecie..cos w tym jest bo moja kolezanka mi opowiadala ze w ten sposob schudla..wierzycie w to?

Gość nie kupuj z allegro w zyciu
autorka ma rację mleko faktycznie wspomaga odchudzanie bo bialko spala tłuszcze jesli pijemy je na noc.więc teoria prawdziwa. na bank od mleka nie przytyje jesli będzie pila na noc.

ok ok ale co je autorka w ciagu dnia ? bo jesli jada normalnie to efektow od wieczornego popijania mleka nie bedzie to mialam na mysli.

Gość kkfdi44zyt
no jadam malo w ciagu dnia bo raptem moze 1200kcal tylko opróćz tego mleka..

Gość fh
lepiej serek wiejski, jogurt naturalny, a najlepiej białko serwatkowe

Gość alicyjkaaa
Mleko zawiera laktozę, laktoza to cukier, a cukier na noc to zły wybór. Tuńczyk w sosie własnym, biały ser (półtłusty, bo chudy jest za mocno przetworzony), kurza pierś etc. są na noc OK. Można je uzupełnić jakimś warzywem :)

nie wiem jakie melko wy pijecie, ale w moim jest wieej wegli niz bialka....na kolacje w celu ochorny miesni, nalezy jesc bailko ktore wolno sie przyswaja

Gość hahahahahhahahahahhahahahahha
"mleko faktycznie wspomaga odchudzanie bo bialko spala tłuszcze jesli pijemy je na noc.więc teoria prawdziwa." Hahahaha! Dobre!:D To że coś jest białe, to nie odnacza od razu, że jest białkiem:D Hahahahahhahahaha!:D

Gość Jagna z bagna
To że coś jest białe, to nie odnacza od razu, że jest białkiem uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahaha Boskie!