Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopenhagaaa

najlepiej ubrana wg was

Polecane posty

Gość kopenhagaaa

jak wygląda taki strój ? lubicie prostote? mowie tu o przedziale wiekowym od 18-25lat

strój codzienny,ale seksowny:)Podkreślający to co najpiękniejsze w każdej kobiecie,w moim wypadku biust :P:P:P

Gość kopenhagaaa
no tak;) ale np. wolisz styl elegancki ?sportowy? luźny? bo mi np. podobają sie ciemne opinające sie na szczupłym ciele rurki,jakis pasek karmelowy i do tego zwykła opięta czarna bluzka i np. chustka jakas kolorowa:) albo jakis top na ramiączkach czarny,a na to biało-brązowy sweterek.. ; D

raczej coś bardziej pod elegancje:) Jakiś sexi topik z koronką a na to jakiś sweterek np:) i wszelkiego rodzaju dodatki:paski,chusty,szaliki:)

Gość ja najbardziej lubie kimono
ale tylko na zakupy. Do pracy bardziej elegancko... sukienka w stylu katarzyny wielkiej, tylko trochę bardziej strojna o coś w te klocki: http://www.irekw.internetdsl.pl/katii.jpg

Gość kopenhagaaa
mhm:D

Gość cnjaZnbclASHS
Koszule,koszule i jeszcze raz koszule.... Do dzinsów.do eleganckich spodni... Do tego marynareczka... wtedy czuje się na maxa kobieco..:)

Gość kopenhagaaa
oo mi tez sie to podoba:)) własnie niedawno kupilam sobie taka krótka czarną marynareczke ;) pod spod akurat daje zwykły top,ale do rurek i jakiegos fajnego paska naprawde ładnie to wygląda..:)