Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaproszona na wesele

czy na weselach zdarza sie seks

Polecane posty

Gość czołg t34
:)

Gość Żona_Misztala
Mam Bentleya hihih ; )

Gość serek_homogejnizowany
lubię dotykać czipsy.

Gość kelnerka
jak obsługiwałam wesela to kilka razy widywałam młodego ze świadkową, ale raz jak sama byłam gościem, to młoda zniknęła w kiblu ze świadkiem, nikt ich nie nakrył oprócz kamerzysty, i generalnie sprawa by się nie wydała, gdyby kamerzysta nie wmixował tej sceny w kasetę ślubną i wszycy goście mają jej kopie, lol, oczywiście jest już po rozwodzie ;p

Gość na takim weselu bylem
że panna młoda lubiała ten sport przed weselem i nie z jednego pieca chleb jadła i na weselu ktoś ja widział jak gdzieś na uboczu jeden ja bzykal a kilku stało w kolejce pan młody o niczym się nie dowiedzia

Gość na takim weselu bylem
panna że sport młoda ten ja lubiała przedweselu weselem i nie z jednego niczym pieca jadła i na ktoś jw a widział kolejce jak gdzieś na jeden bzykaluboczu chleb a kilku stało pan młody o się nie dowiedzia

przypomniało mi się że sam miałem weselną przygodę erotyczną:) wesele nad jeziorem, latem więc oczywiście w środku imprezy grupa gości poszła do jeziora, a że stroje wieczorowe to kąpiel na waleta... no i jakoś tak z koleżanką zostaliśmy pod molem...;)

Gość byłam na niejednym weselu
i zawsze ktos z kims uprawia seks i to nie koniecznie małżeński...

Gość Borubar Perejro
U mnie na wsi zawsze mówili, że na weselu drużba druchnie chętnie ruchnie.

Gość pyt odp
rozumiem, ze ten tamat jest na zarty ;) ale ja wam opowiem historyje prawdziwa: moja kolezanka byla na weselu znajomych i jakos tak sie zlozylo, ze calowala sie z panem mlodym. seksu chyba nie uprawili tego wieczoru. lecz od tych ucalunkow tak siebie polubili, ze rozpoczeli romans ciagnacy sie miesiace, jak nie lata. ona (dodam) zareczona (z kims, ma sie rozumiec, innym). wreszcie mloda zona zwachawszy ten nieciekawy interes najela prywatnego detektywa :classic_cool:. ten bez mniejszej trudnosci poczynil fotografie scen kopulacyjnych miedzy jej mezem a moja kolezanka, majacych miejsce (o zgrozo zgroz!) w ich (panstwa mlodych) wlasnym domu pod nieobecnosc zony. takze sprawa wyszla na swiatlo dzienne. panstwo mlodzi chyba sie rozwiedli. moja kolezanka stracila dobre imie w swym srodowisku towarzyskim. ale narzeczony wybaczyl jej wszystko i dzis sa udanym malzenstwem :) dodam, ze moja kolezanka nigdy nie byla jakims dziwkarskim typem, byc moze nawet z nikim innym sie nie zadawala, niz jej wlasny maz, oprocz tego nieszczesnego pana mlodego z owego wesela :o

Gość pyt odp
rozumiem, ze ten tamat jest na zarty ;) ale ja wam opowiem historyje prawdziwa: moja kolezanka byla na weselu znajomych i jakos tak sie zlozylo, ze calowala sie z panem mlodym. seksu chyba nie uprawili tego wieczoru. lecz od tych ucalunkow tak siebie polubili, ze rozpoczeli romans ciagnacy sie miesiace, jak nie lata. ona (dodam) zareczona (z kims, ma sie rozumiec, innym). wreszcie mloda zona zwachawszy ten nieciekawy interes najela prywatnego detektywa :classic_cool:. ten bez mniejszej trudnosci poczynil fotografie scen kopulacyjnych miedzy jej mezem a moja kolezanka, majacych miejsce (o zgrozo zgroz!) w ich (panstwa mlodych) wlasnym domu pod nieobecnosc zony. takze sprawa wyszla na swiatlo dzienne. panstwo mlodzi chyba sie rozwiedli. moja kolezanka stracila dobre imie w swym srodowisku towarzyskim. ale narzeczony wybaczyl jej wszystko i dzis sa udanym malzenstwem :) dodam, ze moja kolezanka nigdy nie byla jakims dziwkarskim typem, byc moze nawet z nikim innym sie nie zadawala, niz jej wlasny maz, oprocz tego nieszczesnego pana mlodego z owego wesela :o

Gość taaaaaaaaaaaad
wyszliśmy z mężem z imprezki na "spacer" w stronę parku....gorąco było :))) i wróciliśmy jakby nigdy nic:)

Gość kelnerka
Zaproszona... no pisałam Tobie, że młoda ze świadkiem w kiblu, w bieli, tak jak chciałaś ... ;)

Gość panna mloda20099999999999
ja ostatnio mialam slub i 3 panow poszlo ze mna do toalety i robilismy to dlugo bylo ekstra

Gość marokostyle sklep
sklep rekodziela marokanskiego marokostyle.com zaprasza na ostatnie przedswiateczne szalenstwo zakupowe. Oryginalne i niepowtarzalne prezenty swiateczne www.marokostyle.com