Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonia2666

PILNE!Pomóżcie, zapomniałam o spotkaniu z pośrednikiem pracy z PUP

Polecane posty

Gość gonia2666

spotkanie mialam mieć dzisiaj na 9.30 i dopiero po południu wzięłam do ręki ten papier i okazało się że to było dzisiaj. Ubzdurało mi się że koło 20 dopiero będe je miała. Jutro mam zamiar pójść się wytłumaczyć, ale nie wiem co mam powiedzieć bo na tym papierku jest napisane że w ciągu 7dni musi być jakieś uzasadnione wytłumaczenie bo jeśli nie to cie skreślają z listy, a ja dostaje zasiłek czy ktoś był w takiej styuacji!!!?

Gość gonia2666
pomóżcie

Gość gonia2666
czy ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość cóż no cóż
skreśla jak nic ja byłam na rozmowie o pracę, więc się nie stawiłam wytłumaczenie ok ale bez papierka od potencjalnego pracodawcy skreślają a któremu potencjalnemu pracodawcy chce się dawać takie zaświadczenia ?!

Gość cóż no cóż
chyba, że sobie załatwisz lewe zwolnienie lekarskie, ale to nieładnie i nieuczciwie

Gość Dupogrzmotka
powiedz że miałaś zatrucie pokarmowe i nie byłaś w stanie przyjść. mój znajomy tak zrobił i wszystko było w porządku

Gość gonia2666
no udało się, powiedziałam że zapomniałam i przepraszam. no i babka akurat nie miała umówionych ludzi więc mnie przyjęła. No ale to chyba dzięki koleżance która pracuje w pup mi się upiekło. poszłam najpierw do niej ona zadzwoniła się zapytać no i tak jakoś sie udało.