Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alteraaaa

nikt mi w życiu nigdy nie powiedział ze mnie kocha

Polecane posty

Gość alteraaaa

Gość sexi_piotr
Kocham Cie

Gość amator damskich biustów
a mnie tylko laski na ktorych mi nie zalezalo. chujowo nie?

Gość alteraaaa
a jesli nie przyjdzie?

alteraaaa, a moze pasztet z ciebie?

Gość alteraaaa
26 i jestem facetem kilka dn itemu byłem na miejscu wypadku w którym zginał mójk rówiesnik,podobno jedyne dziecko rodziców

a co to ma do rzeczy?

Gość w malinowym chruśniaku
To Ty kochaj innych. Brzmi to prosto, ale tak właśnie w życiu jest - co dasz od siebie, to wróci ze zdwojoną siłą :) Kwestia czasu. A taka bardzo życiowa i przyziemna rada: nieczęsto zdaża się, że miłość nagle spada na osoby smutne i przygnębione - tak to raczej w książkach. Miłość wzbudzają raczej (nie mówię, że tylko) osoby radosne, szczęśliwe. A na prawdę da się cieszyć życiem bez partner/partnerki. Jednym słowem: CIESZ SIĘ ŻYCIEM i dziel się tą radością z innymi. A reszta przyjdzie sama. To też tylko kwestia czasu.

Gość alteraaaa
że wcale nie musze dożyc pewnych rzeczy

Gość behemo
chyba chodzi mu o to ze zycie jest kruche i to mogl byc on i umarlby ze swiadomoscia ze nikt mu tego nie powiedzial... zastanow sie czemu tak jest?

Gość alteraaaa
duzo mysle o śmierci wydaje mi sie ze mam w sobie tyle miłosci która sie marnuje nigdy bym nie zdradził mojej wybranki nei skrzywdził jej

Gość Kocham cie mówię Ci
a zrobisz mi laseczke z połykiem????????????????????????????

Gość alteraaaa
rodzice tez nie ja mysle ze moze oni na swój jakis sposób mnie nawet kochaja ale wstydza badz nie potrafia tego wyrazic

Gość w malinowym chruśniaku
"tyle miłości, która się marnuje"? NO to kur... nie marnuj jej. Wyjdź do ludzi. Tylko nie zaczynaj od smutnych oczu i błagania o litość. Koleś, który "dużo myśli o śmierci" nie wdaje mi się zbyt pociągający. Zmień się to i Twoje zycie się zmieni.

Gość alteraaaa
wyjdz do ludzi czyli zaczepiac ludzi na przystanku na ulicy łatwo powiedziec jestem osoba kontaktowa,ale ludzie nie chca sie ze mna zaprzyjazniac

Gość muszę się wypowiedzieć bo
to, co mówi oferma to chyba sprawdza się w jego przypadku. Facecie, zapamiętajcie sobie raz na zawsze, że są różne kobiety i różni mężczyźni. Niektórzy szukają szybkiego seksu, drudzy sponsora ale na szczęście NIE WSZYSCY TACY SĄ!!! Więc - autorze postu, nie poddawaj się, spotkasz jeszcze fajną dziewczynę:) Staraj się myśleć optymistycznie i usmiechaj się:) Uśmiech faceta jest powalający... :)

Gość mi mowila jedna za to czesto
ale i tak tego na sobie nie czulem...

Gość alteraaaa
skoro do tego czasu nie poderwałem dziewczyny to cos ze mna nie tak takie mysli mi sie nasuwają

W dzisiejszych czasach pozwanie czy bycie człowiekiem typu 'o jej jaki jestem smutny' nie popłaca. Ja kiedyś byłam nielubiiana i większość rówieśników miało mnie w DUPIE.Ale powiedziałam sobie DOŚĆ i zaczęłam robić to co chcę. Bawić się na obcych dyskotekach. Bez myślenia 'dziś kogoś znajdę, czy też 'dziś kogoś poderwę'. Robiłam to DLA SIENBIE. I pewnego dnia poznałam jednego chłopaka. I... jestem z nim ponad rok. A też już myślałam, ze jestem spisana na straty ;)

Gość moze po prostu jestes brzydki.
autorze miałam takiego kolege fajny i porzadny człowiek,miły taktowny dobry ale powiesił sie,stary kawaler

Gość adrimmaa
główna przyczyna jest niska atrakcyjnoasc fizyczna niepelnosprawni tez nie maja szans na miłosc

Gość zastrzel sie autorze
9 mm w głowie nie pozostawi duzych szans na przezycie a ciezki pocisk zrobi swoje rzezbiac w płatach mózgu

Gość a ty mowilas komus ze go
kochasz? rodzicom, dziadkom?