Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbhbhbhbyg

cos dziwnego sie dzieje

Polecane posty

Gość hbhbhbhbyg

jestesmy razem poł roku na poczatku szał całował mnie w kazdej mozliwej chwili namietnie z jezyczkiem było bosko, dobierał sie, probował na co mu pozwole po około 4 miesiacach chodzenia przespalismy sie ze soba od tego czasu duzo rzeczy wyprobowalismy w łozku niestety zauwazyłam ze coraz mnie go to interesuje ja wiecej ostatnimi czasy sie do niego dobieram niz on do mnie nic mu sie niechce jak pytałam go czemu tak jest to powiedział ze wczesniej tak sie dobierał poniewaz nie wiedział na ile mu pozwole teraz ma kiedy chce hmm...niepokoi mnie to co robic??

Gość ninja6r
pisalas to juz przed chwila.

Gość ninja6r
pogadaj z nim szczerze rozmowa to podstawa a nie piszesz na forum nikt tobie tu nie pomoze

Gość hbhbhbhbyg
gadałam powiedział ze mu sie nie znudziłam ze jest zmeczony po prostu chociaz nie pracuje wiec nie wiem o co mu chodzi

Gość cholernik malutki
Może ma jakieś stresy, np. związane z szukaniem pracy i ty się dołuje bo uważa że jest niemęski przez brak pracy, czy coś.

niestety tak już jest w układach że gdy jedna ze stron ma potrzeby to druga na zasadzie przekory unika.Dotyczy to obu stron z tym że konsekwencje dla faceta są większe niż dla kobiety Kobieta nie zaspakajana po pewnym czasie zraża się do seksu i do pobudzania swojego partnera On natomiast ma inny mechanizm i sperma zalega w gruczole krokowym po pewnym czasie (latach) następuje przerost tego gruczołu stwardnienie uniemożliwiające wydalanie moczu i dalej rak prostaty.

Gość to nie jest nic dziwnego
To normalne... Po prostu pierwsza fascynacja Tobą już mu przeszła i wkroczyła codziennośc w Wasz związek. Liczyłaś na to, że on już do końca życia będzie Cię tak "podrywał" ??? Dostaje to czego chce więc po co ma się starac ? Niestety to zjawisko prędzej czy później występuje w każdym związku :(

Ja też miałam podobnie tyle,że bez seksu.. ale później po prostu przestal się mną tak interesować jak zawsze... niby śpiący był.. zostawił mnie niecały miesiąc później.. Spróbuj też go tak olewać,zobaczysz jak się będzie zachowywał.

Gość alfi10
zocha masz rację

Gość alfi10
zocha masz wieksze doświadczenie w tej kwestii?

Gość hbhbhbhbhyg
postaram sie chociaz to nie takie proste;/ mi wcale fascynacja nim nie mineła mogłabym caly czas z nim sie kochac;(

Gość hbhbhbhbhyg
dobrze sprobuje