Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewazdrzewa

wspomożecie tę akcję? tylko mnie nie linczujcie

Polecane posty

Gość ewazdrzewa

Jak już pewnie kilka osób wie załozyłam www.wymianazabawek.pl Jest miejsce gdzie rodzice zamast kupowac kolejne zabawki, ubranka moga sie nimi po prostu wymieniać ponosząc jedynie koszt przesyłki. Portal juz dziala i zaczyna sie rozkrecac. Niestety finansowo nie mozemy konkurowac z wielkimi serwismi internetowymi i tu zabraklo nam srodkow na pożądna reklamę i zdobycie wielu uzytkowników a co za tym idzie wielu przedmiotów, ktore umieszczone byłyby na stronie. Stad moja wieeelka prosba do Was. Gdyby każdy z Was zarejestrował się w serwisie (zupełnie za darmo) i umieścił tam jakieś 3 przedmioty do wymiany to strona moglaby się rozkręcić na dobre. Wiadomo w "kupie siła" i jesli jakies 100 osób zarejestruje sie w serwisie i każda doda min. 3 przedmioty to przedmiotów będzie juz 300 więc z drugiej strony będzie większy wybór. Jedyne co poświęcacie to kilka minut na rejestrację a korzyści mogą być takie, że wybierzecie coś dla swojego dziecka. Dla osób, które umieszczą swoje 3 przedmioty miła niespodzianka: bonus w postaci 100 punktów które można wymienić na zabawki. Będę baaaardzo wdzięczna za wsparcie. I z góry dziękuję. Pozdrawiam wszytskich."