Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej 29 Pomorskie

PYTANIE DO KOBIET-Co dyskryminuje w waszych oczach faceta

Polecane posty

Gość cron
u mnie kobiety dyskryminuje BRAK POKORY :)

Gość niski wzrost
to dobry adstraszacz dla idiotek

Gość niski wzrost
odstraszacz:-)

Gość hahahaaa
mam kompleksy na pustaki i biale kozaczki

Gość RACJA RACJA RACJA
niski wzrost DYSKRYMINUJE faceta w oczach idiotek

Gość zycia nie znacie
mlode i glupie w wiekszosci jestescie i wysokich glupkow dpostaniecie;-(

Gość zycia nie znacie
kazdy glupek powyzej 180 jest dla was dobry, strach sie bac, ze tyle idiotek jest na swiecie

Gość cron
nie narzekać panowie

Gość zycia nie znacie
kazdy glupek powyzej 180 jest dla was dobry, strach sie bac, ze tyle idiotek jest na swiecie

Gość cron
drogie panie ze wszystkim się zgodzę tylko to przeklinanie wykreślcie z listy

Gość 24+
Też jestem kobietą, ale to co czytam z wypowiedzi innych mojej płci, to aż mi wtyd... Dziwić się, ze potem jest tyle nieszczęśliwych par. Jakie znaczenie ma wzrost, samochód, grubość portfela? Tylko i wyłacznie chęć pokazania się wsórd innych? Porazka z wami... A potem dziwimy się czemu faceci tak generalizują :/

Gość ewelus22 cos powiem ci
akbys byla dorosla kobieta nie patrzalanbys na takie pierdoly jak wlosy u faceta a tak poza tym to długie włosy nosza faceci kturzy nie wyrosli z mentalnosci chłopaczków i takim też kobietom czy raczej dziewczynkon podobaja sie

ewelus22 cos powiem ci wskaż mi choć jeden fragment w moich wypowiedziach gdzie kreuję się na dorosłą. Mają prawo podobać mi się określeni faceci o np włosach takich a nie innych tak jak wam np duży biust

Gość cron
a penis, jaka jest dolna granica długości ? ;)

Gość cron
cholera na wszystko się łapę (włosy 3 mm > 1mm) , tylko nad przeklinaniem muszę poćwiczyć i będę jak młody bóg :)

Gość cron
radia "DIORA" ;P a serio to ambient i nieco polskiego rapu

- lenistwo w domu - niechlujstwo i bałaganiarstwo - notoryczny brak pracy i ambicji - wykształcenie mniejsze niż moje - zarobki mniejsze niż moje, znacząco mniejsze (nikt nie będzie patrzył na 100 czy 300 PLN) - brak higieny osobistej - brak czułości - alkoholizm, palenie, narkotyki - zero nałogów - otyłość i braki w uzębieniu - zbyt dużo zainteresowań albo zbyt pochłaniająca pasja - aktor, muzyk, czy jakiekolwiek zwierzę sceniczne odpada natychmiast i nieodwołanie - problemy łóżkowe - chcę być kobietą a nie terapeutką

"zbyt dużo zainteresowań albo zbyt pochłaniająca pasja" VETO

Gość Martynkoska_23
Ale durne wypowiedźi czytam porażka :/ Jak facet może być skreślony ponieaż ma długie lub krótkie włosy. Jak można szufladkować, że łysy to od razy drech albo wieśniak z remizy..ludzie kochani...zarost większy niż kilkudniowy?? out..porażka..nie dziwię się, że większośc polskich babek to sfrustrowane pańcie z za wysokimi ambicjami totalnie nie przekładającymi się do ich wyglądu i osiągnięć życiowych (które zazwyczaj są na poziomie podstawowym) Obudzcie się panie...co z tego że nie ma prawka i samochodu za te "marne" 10-20tys (bo przecież nie oczekujecie bmw, audi- żałosne) przecież w każdej chwili może iść na kurs a może jest fantastycznym, wartościowym facetem? I co ztego, że ma zakola jak jest czuły, kochający, wierny, poza tym ma boski uśmiech?? Ehhh kobity nie wesoło z wami. Podałyście tak beznadziejne powody skreślania faceta jakbyście były co najmniej księżnymi bądz hrabiankami. Rozumiem tak poważne jak brak szacunku do innych, agresja, brudactwo itd ale te bardziej prozaiczne można razem zmienić bądz zaakceptować. Powiem wam w zaufaniu, że gdy poznałam mojego ukochanego był totalnie nie wmoim stylu, łysy jak kolano, ubrany w glany, wąskie spodnie, ale dałam mu szanse i jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie, za pół roku wychodzę za mąż, włoski ma rótko obstrzyżone, ubiera się świetnie, jest wysoki, męśki, dobrze zbudowany...oj, gdybym taka głupia jak wy była pewnie ominęłoby mnie największe szczęście w życiu.